Search
Close this search box.

Jesensko dogajanje pred dvorano Špic D privabilo številne obiskovalce (FOTO in VIDEO)

Turistično društvo Dravograd vsako leto v mesecu oktobru pripravi že tradicionalno prireditev Zlata Jesen Dravograda in tako je bilo tudi danes, ko se je pred dvorano Špic D odvila še ena zelo dobro obiskana prireditev, v okviru katere pa je potekalo tudi 26. srečanje harmonikarjev diatonikov.

Prisotne so uvodoma pozdravili podžupan Dravograda Anton Preksavec, predsednik KS Dravograd Ferdo Abraham in predsednica TD Dravograd Milena Mendaš.

VIDEO: Del nastopa Folklorne skupine OŠ Šentjanž pri Dravogradu

V kulturnem programu in na 26. srečanju harmonikarjev diatonikov so se predstavili Folklorna skupina OŠ Šentjanž pri Dravogradu, Bica bend, Zimski kosci, Živa Ferarič, Ansambel Diaton Muta, Oldtimer, Mark Kristan, Šempetrski šopek, Suzana Majcen, Harmonikarski orkester KD Prežihov Voranc, VIS Planika, Maks Vinšek in KD Dravograd sekcija Diatoniki.

V okviru dogajanja so podelili tudi priznanja za najlepše urejene hiše in okolico v posameznih krajevnih skupnostih na območju dravograjske občine.

Obiskovalci, med katerimi so bili tudi člani Turističnega društva CER iz Ceršaka, pa so se imeli možnost brezplačno okrepčati na bogato obloženih stojnicah, na katerih so se predstavljala različna društva. Med drugim ni manjkalo sladkih dobrot, mošta in soka, člani TD Dravograd pa so poskrbeli še za pražen krompir.

FOTOGALERIJA

Dogodki