Search
Close this search box.

Jelena Rozga v razprodani zagrebški Areni poskrbela za neverjeten spektakel. Zdaj prihaja na Kope

Regionalni oboževalci Jelene Rozga so preteklo soboto prišli na svoj račun. V do zadnjega kotička polni areni v Zagrebu so bili priča glasbeno plesnemu spektaklu, ki bi ga brez lažne skromnosti lahko pripisali kakšni svetovno znani divi.

Petinštiridesetletna splitčanka je s tem utrdila svoj položaj ene največjih glasbenih zvezd na Balkanu, uresničila svoje otroške sanje ter okronala skoraj tri desetletja obstoja na glasbeni sceni.

Turneja simbolično nosi naslov Minut srca mog, koncert pa je Jelena otvorila s pesmijo Ne tiče me se. Velikemu hitu so sledili Nirvana, Bižuterija, Tko me zove, Opijum, Suze biserne, Dani su bez broja, Cirkus, Moje proljeće, Razmažena … Pri pesmi Zar je ljubav spala na to pa se je Rozgi na odru pridružil še Matija Cvek.

Posebno audio izkušnjo je spremljal do potankosti dodelan scenski spektakel za katerega je poskrbel Miloš Šarović. Koreografijo je pesmim dodal Žiga Sotlar, Slovenec, ki velja za enega najboljših koreografov v Evropi. Tako Jelena kot plesalci pa so nosili oblačila znanega hrvaškega dvojca eNVy room.

Po skoraj triurnem druženju so obiskovalci Jeleno poklicali nazaj na oder, saj nihče ni želel, da se ta čarovnija konča.  

»Sedaj sem preveč emotivna, da bi naštela vse, ki so mi pomagali pretvoriti moje sanje v realnost. Sigurno bom koga pozabila. Oni vsi vedo kdo so in koliko jih imam rada. Seveda sem srečna, da se je vse izšlo kot smo planirali, ampak sem pa še bolj srečna, ker sem uspela tudi uživati na odru. Za to se lahko najbolj zahvalim svoji publiki in vsi vedo, da imam jaz najboljše poslušalce na svetu. Zelo težko se poslovim in grem dol z odra in vem, da bom ko se ta euforija v meni poleže že takoj odštevam minute do naslednjega koncerta,« je takoj po koncertu povedala vrhunska vokalistka, ki pa minute že odšteva do 11. februarja, ko se turneja nadaljuje v Splitu potem pa nadaljuje v Beogradu.

Skupaj z glasbeno divo boste lahko prepevali ta petek, 23. 12. 2022, ko prihaja na Kope, kjer bo poskrbela za odlično zabavo.

Vir: Ana Marija Mihelic

Dogodki

Regionalni oboževalci Jelene Rozga so preteklo soboto prišli na svoj račun. V do zadnjega kotička polni areni v Zagrebu so bili priča glasbeno plesnemu spektaklu, ki bi ga brez lažne skromnosti lahko pripisali kakšni svetovno znani divi.