Search
Close this search box.

Je gnečam v Dravogradu konec? To so nam sporočili iz VOC-a

Pridobili smo izjavo Aleksandra Celana - vodje PE VOC Koroška.

Dolge kolone, strnjen promet, avtobusne zamude. Vse to zaznamuje zadnje dni prometni kaos na območju Občine Dravograd. Številni vozniki in mimoidoči so se obrnili na nas. Nestrpnost pa se stopnjuje iz dneva v dan. Bo ta kolaps kdaj končan?

Pridobili smo uradno izjavo Aleksandra Celana, vodje PE VOC Koroška, ki je potrdil, da naj bi se asfaltiranje zaključilo predvidoma danes.

Na spletni strani Občine Dravograd je zapisano obvestilo o cestni zapori: DELNA ZAPORA CESTE G1-4/1257 DRAVOGRAD-OTIŠKI VRH ZARADI IZGRADNJE KOLESARSKIH POVEZAV (ASFALTIRANJE) 4. 4. 2023 od 10. ure – 7. 4. 2023 do 19. ure.

Pozivamo vas torej k strpnosti še danes do 19. ure, ko bi se naj promet sprostil. Čakajo nas torej bolj mirni praznični dnevi.

4 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
676
676
1 leto nazaj

Naslednji vocev projekt je pa ocitno v otiskem vrhu. Bodo prosili za strpnost naslednjih 5 let. Superca !

Dušan
Dušan
Reply to  676
1 leto nazaj

Nobene ceste in kolesarski poti delavci VOC Koroška ne gradimo samo za naše potrebe ampak za dobrobit vseh nas in tudi da se na Koroškem lahko začne razvijati v pravo smer

Jože
Jože
Reply to  Dušan
1 leto nazaj

Preveč projektov, premalo kadra, to je največji problem

Sašo
Sašo
1 leto nazaj

Tako blizu meje smo in se nič ne naučimo od njih. To bi bilo v Avstriji narejeno v mesecu dni in že pred 20 leti. En bagerist, en delavec na škarpi in štirje za usmerjanje prometa več kot leto dni. 20m ceste dva dni asvatiranja. Niti semaforjev ne znajo postavit. V četrtek potreboval 45min da sem iz mariborske ceste prišel do krožnega križišča in gradbišče bilo zaprto.

Dogodki

Pridobili smo izjavo Aleksandra Celana - vodje PE VOC Koroška.