Search
Close this search box.

Izvirnost tatov ne pozna meja: Vinjeto iz avtomobila dobesedno izrezali

Zjutraj je družbeno omrežje Facebook preplavila fotografija nenavadne tatvine, ki se je ponoči zgodila lastnici osebnega vozila, iz katerega so ji ukradli vinjeto.

Iz avtomobila, ki je bil parkiran na prostem, so neznanci vinjeto dobesedno izrezali z delom vetrobranskega stekla. Avtorica fotografije Nataša Šarič, ki ji vinjete, kljub zavarovanemu parkirišču in stekel, zavarovalnica ne bo povrnila, je ob tem zapisala: “Ja profesionalno so jo ukradli, izrezali, poklon zavarovalnici Triglav.”

Ker avtomobila ni imela zavarovanega za primer kraje, ji zavarovalnica stroškov ne bo povrnila, tudi na Darsu pravijo, da za vračilo kupnine za ukradeno vinjeto ni pravne podlage, poroča spletni portal 24ur.com. Kjer navajajo tudi Natašino pojasnilo: Steklo so mi priznali, vinjete pa ne, ker bi morala imeti zavarovano tudi krajo, kar zajema polni kasko.”

Kot poroča Sobotainfo, pa so številni mnenja, da se ta ista vinjeta že prodaja. Člani skupine V živo s slovenskih cest so namreč ugotovili, da se omenjena vinjeta prodaja na Facebookovi tržnici za 90 evrov, še piše spletni portal Sobotainfo.

Dogodki

Več iz istega kraja