Izdelava spletnih strani po meri naročnika pri podjetju Splet99

Ker se vsi posredno ali neposredno ukvarjamo s prodajo, je pomembno, da nas stranke najdejo. Žal so minili časi, ko smo večino nakupov opravili v živo. Danes gre vse na splet in lahko z zagotovostjo trdimo, če nas ni na spletu, potem praktično ne obstajamo.To lahko preverite tako, da pobrskate po vašem spominu in se spomnite kaj ste nazadnje kupovali?Kam ste šli po informacije? Zagotovo na splet. Zato je pomembno, da se čim prej odločite za izdelavo spletne strani za vaše podjetje. Tako boste vidni tudi na spletu, kjer danes poteka velika večina prometa.

Izdelava spletnih strani pri podjetju Splet99 je prav gotovo prijetna izkušnja, katere se boste z veseljem spominjali. Splet99 je podjetje na katerega se boste z veseljem obrnili, ko boste potrebovali nasvet, pomoč ali pa še kakšno drugo storitev, ki jo nudijo.

Dobra uporabniška izkušnja

Ko se lotimo izdelave nove spletne strani je ključnega pomena dobra uporabniška izkušnja. To pomeni, da mora obiskovalec imeti najboljšo možno izkušnjo na vaši spletni strani. Brskanje mora biti enostavno, obiskovalcu pa mora biti omogočeno, da hitro pride do želenih informacij. Zato se pred izdelavo, dobro posvetujte z izbrano spletno agencijo. Komunikacija mora biti redna in obojestranska, da bo stran strukturirana, enostavna in bo obiskovalcu omogočila hiter dostop do informacij, ki jih išče.

Oblikovanje spletne strani

Če se lotimo nove spletne strani, je pomembno, da ima stran sodoben izgled in funkcionalnost. Če gre za kompleksne spletne strani, ki prodajajo različne izdelke, se spletne agencije lotijo izdelave žičnih modelov (wireframes), kjer lahko naročnik vidi, kako se bo spletna stran razvijala. Tako si lažje predstavljamo v katero smer bo šla izdelava spletne strani. Če boste dobro in premišljeno izoblikovali vašo spletno stran, si tako povečate prednost pred konkurenco.

Krajša vsebina in interakcija

Trendi, ki že nekaj let nakazujejo, gredo v smer, kjer je animacija in interakcija z obiskovalci čedalje bolj pomembna. Če imate možnost in večji finančni zalogaj, si na spletni strani priskrbite čim več animacij, kjer bo vsebina predstavljena na zanimiv in atraktiven način. Tako bo obiskovalca spletna stran pritegnila in je ne bo želel takoj zapustiti, kot se to pogosto zgodi.

Pomembna je raziskava

Preden se lotite oblike in designa vaše nove spletne strani preverite, kaj vaše stranke iščejo. Uporabite Google Analytics, da pridobite čim več informacij in spoznate vašo idealno stranko. Pomagajte si z razpoložljivimi orodji, kjer boste našli najboljše ključne besede in jih uporabite na svoji strani. Le na podlagi analize, lahko ustvarimo pravo vsebino, kjer pokažemo, da obvladamo svoje področje. Tako bomo bodočega kupca lažje prepričali, da kupi pri vas.

Če bo raziskava dobro narejena, bo tudi vsebina kvalitetnejša. Google vas bo bolj potisnil naprej in vas večkrat prikazal med prvimi zadetki.

Poskrbite za on-site optimizacijo

Ko se boste lotili pisanja nove vsebine, ki jo lahko naredite sami ali vam jo pripravijo drugi, ne pozabite povezati nove vsebine z drugimi starejšimi članki, ki jih že imate. Naj bo vse med seboj smiselno povezano.  Če boste dodajali nove slike, jih poimenujte z vašimi pomembnimi ključnimi besedami, ki se uporabljajo v vašem poslu. Uporabite hiperpovezave z slikami in meta opise, kjer so potrebni.

Zaključek

Narediti dobro spletno stran je umetnost. Tukaj ni naključij! Vse mora biti dobro premišljeno in načrtovano. Gre za večjo investicijo, ki je vaše najboljše prodajno orodje in se vam hitro poplača. Če izberete pravo spletno agencijo kot je Splet99 in naredite dobro uporabniško izkušnjo z kvalitetno vsebino, ste že na dobri poti, da vam zagotovo uspe.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije