Search
Close this search box.

Imate že pripravljene kopalke? Letno kopališče Slovenj Gradec odpira svoja vrata

Če je vam v teh poletnih dneh vroče, vam sporočamo, da si boste že od jutri naprej lahko poiskali osvežitev tudi v Slovenj Gradcu, kjer kopališče letos še zadnjič odpira svoja vrata v taki podobi, kot ste je bili navajeni v zadnjih letih, saj MO Slovenj Gradec že jeseni pričenja z gradnjo novega zimsko-letnega bazenskega kompleksa.  

Letošnjo kopalno sezono pričenjajo v četrtek, 20. junija, ob 12. uri. Od četrtka, 20. 6. do nedelje, 23. junija, bo vstop na kopališče prost. Cene vstopnic ostajajo enake kot lani, to pomeni 3 evre za odrasle in 2 evra za otroke, vstop je prost za predšolsko mladino, družinam s 4 ali več predšolskimi oziroma šoloobveznimi otroki ter socialno šibkim družinam pa omogočajo 10 brezplačnih obiskov bazena.

Letno kopališče Slovenj Gradec se nahaja na Kopališki ulici 17, na poti med 2. OŠ Slovenj Gradec in Mercator centrom Slovenj Gradec, ob reki Mislinji. Že od leta 1934 se v Slovenj Gradcu namreč trudijo, da bi prebivalcem in obiskovalcem ponudili osvežitev v vročih poletnih dneh ter jim tudi omogočili športno udejstvovanje v vodi ali na mivki. Vsako leto se trudijo, da v ponudbo dodajo še pestrejši program spremljevalnih dejavnosti in tako bo tudi letos.

Letno kopališče Slovenj Gradec bo odprto vsak dan (ob lepem vremenu) med 9.00 in 21.00 uro. Na njem pa bodo vso sezono potekale zabavne ustvarjalne delavnice za otroke, sezono pa bodo konec avgusta zaključili z družabno prireditvijo Zadnji čof v bazen.

Več informacij o bazenu in vstopnicah ter samem dogajanju najdete TUKAJ.

Po sobotnem kopanju pa predlagamo še obisk Odprte kuhne. V Slovenj Gradcu je fajn.

Vir: Spotur

Dogodki