Search
Close this search box.

HOMŠKI PARK: Kmalu novih 25 stanovanj v Slovenj Gradcu

V Slovenj Gradcu se pripravlja nov stanovanjski projekt. Že predvidoma konec naslednjega leta bo na voljo 25 novih stanovanj v stanovanjskem objektu ob Celjski cesti.

Projekt je zasnovan v skladu z velikim povpraševanjem po ekonomičnih stanovanjih z nizkimi življenjskimi stroški, ki hkrati omogočajo višjo kakovost bivanja. V novem objektu bo tako na voljo 14 dvosobnih, 8 trisobnih in 3 štirisobna stanovanja. Stanovanja bodo velikosti med 47 in 78 kvadratnih metrov in odgovarjajo na potrebe vseh generacij.

Stanovanjski objekt bo umeščen v mirno urbano okolje v bližini centra mesta, s pogledom na Uršljo goro, blizu trgovin, doma starostnikov, bolnišnice in objektov Šolskega centra Slovenj Gradec, v neposredni bližini in oblikovno po vzoru nove zazidave Harpf. Na mestu vrtičkov na tem območju bo Mestna občina Slovenj Gradec v prihodnje uredila nov park, ki bo stanovalcem novega objekta omogočil še kvalitetnejše bivanje.

Objekt je načrtovan v energetskem razredu A2. Ogrevanje bo izvedeno s toplotnimi črpalkami, vsa stanovanja pa bodo imela talno gretje in prezračevanje z rekuperacijo. Kljub temu, da bodo stanovanja že v osnovi izvedena s kvalitetnimi in premišljeno izbranimi materiali, pa bodo imeli lastniki stanovanj možnost dodatnih prilagoditev glede na njihove individualne želje.

Razvijalci projekta, domači podjetniki združeni v družbi EXIIT Group, pričakujejo pridobitev gradbenega dovoljenja do letošnjega poletja. V tem primeru bodo nova stanovanja vseljiva že konec leta 2024.

EXIIT Group združuje ekipo posameznikov, ki so v zadnjih letih v Mestni občini Slovenj Gradec zgradili 150 stanovanj (Vila Turn – nekdanja Levovnikova hiša, štirje objekti na Ozarah, dva objekta ob Celjski cesti in dva objekta Harpf). 70 stanovanj na Ravnah na Koroškem (projekt Vrata Javornika) in 30 oskrbovanih stanovanj v Radljah ob Dravi pa je trenutno še v gradnji. Vse pridobljene izkušnje in znanja ter poznavanje potreb prebivalcev Koroške so garancija za zadovoljstvo bodočih lastnikov.

Za več informacij se lahko potencialni novi kupci obrnejo na e-mail: prodaja@exiit-group.com ali telefonsko številko: 040 868 531.

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
BANDIT
BANDIT
11 mesecev nazaj

Ajde mn dejte eno bogo garsonjero

Dogodki

V Slovenj Gradcu se pripravlja nov stanovanjski projekt. Že predvidoma konec naslednjega leta bo na voljo 25 novih stanovanj v stanovanjskem objektu ob Celjski cesti.