Search
Close this search box.

Holcerčkov poletni festival: Jutri na Kopah družinski dan

Na Kopah optimistično vstopajo v novo sezono, uvod v poletje pa bo nedeljski tretji Holcerčkov festival. Nastopili bodo Modrijani, ujeli pa boste lahko tudi Luko Basija.
Fotografija je simbolična

Uvod v poletno dogajanje na Kopah bo Holcerčkov poletni festival. “Na tem festivalu želimo pokazati, da smo zares postali družinska destinacija, da na Kopah res imamo kaj početi,” je na novinarski konferenci v Slovenj Gradcu dejal direktor podjetja Vabo Boštjan Paradiž, ki z olajšanjem gleda na začetek poletne sezone in sproščanje epidemioloških ukrepov.

Holcerčkov poletni festival bo jutri, kjer bo vse od 10. ure dalje zanimiv program za vse generacije. Pestro dnevno dogajanje bo brez vstopnine, organizatorji pa bodo poskrbeli, da prav nikomur ne bo dolgčas.

Za glasbo in zabavo bo poskrbela skupina Modrijani, zaživela bo Holcerčkova pravljična dežela, mini ZOO, ob Petelinjem jezeru pa se boste lahko pridružili Holcerčkovi pravljici.

Zabavali se boste lahko v Jolly kotičku ter se olepšali v Holerkčovem lepotilnem salonu, kjer bodo poskrbeli za poslikavo obraza in modne frizure. Najmlajši se bodo lahko igrali v parku z napihljivimi igrali ter se preizkusili v plezanju na plezalni steni.

Z igranjem družabnih iger boste lahko zadeli zanimive nagrade. Obiskali boste lahko WOOM mini park in bike park ter se zapeljali z električnimi kolesi po Pohorju, se preizkusili v disk in multi golfu, predstavili bodo atraktivne športe.

Naj omenimo, da je podjetje Vabo, ki je lastnik žičniških naprav na Kopah in ki turistične nastanitve ter programe ponuja na Kopah in v Slovenj Gradcu, je obdobje zaprtja dejavnosti zaradi epidemije izkoristilo za naložbe. Deloma so obnovili notranjost Hotela Slovenj Gradec, na Kopah so uredili gostinsko teraso na Lukovem domu, prenovili so restavracijo v Grmovškovem domu, nova je Gostilna pri zajcu.

Po Paradiževih besedah si želijo, da bi se obiskovalci na Kopah počutili varno, da bi dobili občutek, da se turizem vrača, in da bi na osnovi tega lahko izpeljali dobro poletno sezono, kot si jo vsi želijo.

Preberite še: Na Kopah po izgubljeni zimski sezoni z velikimi pričakovanji v poletno

VIR: Kope, STA

Dogodki

Na Kopah optimistično vstopajo v novo sezono, uvod v poletje pa bo nedeljski tretji Holcerčkov festival. Nastopili bodo Modrijani, ujeli pa boste lahko tudi Luko Basija.