Search
Close this search box.

Grafične kartice in gaming računalniki v računalniški trgovini Komponentko

Komponentko je računalniška trgovina, specializirana za prodajo grafičnih kartic in gaming računalnikov.

Komponentko je računalniška trgovina, specializirana za prodajo grafičnih kartic in gaming računalnikov. V naši trgovini lahko najdete obnovljene, rabljene in nove komponente, ki bodo vašemu računalniku zagotovile optimalno zmogljivost. Smo ponosni, da nudimo kakovostne izdelke po konkurenčnih cenah, ki zadovoljijo potrebe vsakega igričarskega navdušenca.

Obnovljene in rabljene grafične kartice

Komponentko ponuja široko paleto obnovljenih in rabljenih grafičnih kartic. Naše izdelke skrbno preverimo in testiramo, da zagotovimo njihovo brezhibno delovanje. Tako lahko pri nas najdete grafične kartice različnih znamk, modelov in zmogljivosti, ki bodo vašemu računalniku zagotovile optimalno delovanje po ugodni ceni.

Obnovljene in rabljene grafične kartice so odlična izbira za tiste, ki želijo prihraniti nekaj denarja, hkrati pa ne želijo žrtvovati zmogljivosti. Naši izdelki so skrbno preverjeni in testirani, zato se lahko zanesete na njihovo kakovost. Poleg tega je recikliranje računalniških komponent dobra izbira za okolje, saj s tem zmanjšujemo količino odpadnih materialov.

Nove in rabljene ter obnovljene grafične kartice nvidia in radeon najugodnejše najcenejše v sloveniji računalniška trgovina komponentko

Nove grafične kartice

Poleg obnovljenih in rabljenih grafičnih kartic, v naši trgovini najdete tudi širok izbor novih grafičnih kartic. Ponujamo grafične kartice različnih proizvajalcev, kot so Nvidia, AMD in drugi, ki vam bodo zagotovili odlično izkušnjo pri igranju vaših najljubših iger. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri najboljše grafične kartice za vaš računalnik.

Novi izdelki so običajno dražji od obnovljenih in rabljenih, vendar pa vam ponujajo tudi nekaj prednosti. Na primer, novejše grafične kartice so običajno bolj zmogljive, imajo daljšo življenjsko dobo in podpirajo najnovejše tehnologije. Če iščete najboljšo zmogljivost in najnovejše tehnologije, so nove grafične kartice najboljša izbira za vas.

Grafične kartice grafična kartica nvidia radeon RTX 3070 GTX 1070 računalniška trgovina komponentko anni eigre venumpc

Gaming računalniki

Komponentko prav tako ponuja gaming računalnike, ki so namenjeni za najbolj zahtevne igre. Naši gaming računalniki so sestavljeni iz najbolj kakovostnih komponent, ki zagotavljajo visoko zmogljivost in brezhibno delovanje. Ponujamo širok izbor gaming računalnikov različnih znamk, modelov in cenovnih razredov, tako da lahko najdete tistega, ki ustreza vašim potrebam in proračunu.

Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri gaming računalnika, ki ustreza vašim potrebam in pričakovanjem. Vsi naši gaming računalniki so sestavljeni iz najboljših komponent, ki zagotavljajo visoko zmogljivost in zanesljivost. Poleg tega pa lahko prilagodimo tudi vaš gaming računalnik, tako da vam bo zagotavljal optimalno izkušnjo pri igranju vaših najljubših iger.

Najboljši gaming računalniki gaming računalnik v računalniški trgovini komponentko sestavi računalnik sestava računalnika računalniške komponente

Prodajte nam vašo staro grafično kartico ali računalnik, tudi po principu staro za novo

Ponujamo tudi storitve odkupa starih računalnikov in grafičnih kartic, kar vam omogoča, da si zagotovite dodaten vir financiranja za nakup nove opreme. Naši strokovnjaki bodo ocenili vašo staro opremo ter vam ponudili pošteno ceno za odkup. S tem boste lahko prihranili denar pri nakupu nove opreme, hkrati pa se znebili stare opreme na okolju prijazen način.

Prav tako pa nudimo tudi možnost menjave stare opreme za novejšo. Če imate starejši gaming računalnik ali grafično kartico, ki vam ne zagotavlja več zadostne zmogljivosti za igranje najnovejših iger, se lahko odločite za manjavo s Komponentkom. Na ta način boste lahko nadgradili svojo opremo brez prevelikega finančnega bremena.

Veseli smo, da lahko ponudimo storitve, ki vam omogočajo enostavno in ugodno nadgradnjo vaše računalniške opreme. Z odkupom starih računalnikov in grafičnih kartic ter manjavo starih izdelkov za nove, želimo našim strankam zagotoviti najboljše možno izkušnjo nakupa računalniške opreme.

Za odkup računalniške opreme nam pišite preko obrazca: https://www.komponentko.si/odkup-izdelkov/.

Nakup računalnika ali grafične kartice na obroke

Razumemo, da lahko nakup novega gaming računalnika, grafične kartice ali druge računalniške komponente predstavlja precejšen finančni zalogaj. Zato smo se odločili, da našim strankam omogočimo nakup na obroke preko Leanpay in 1Stavno.

Pri nakupu na obroke vam omogočamo, da plačilo razdelite na več obrokov, s čimer vam olajšamo finančno breme. S tem boste lahko svojo opremo nadgradili brez prevelikega vpliva na vašo denarnico. Naši strokovnjaki vam bodo svetovali glede izbire najboljše možnosti financiranja in vam pomagali najti najbolj primerno rešitev za vaše potrebe.

Z nakupom na obroke pri Komponentku boste lahko uživali v visokokakovostni opremi, ne da bi pri tem presegli svoj proračun. S tem želimo zagotoviti, da je nakup novega gaming računalnika, grafične kartice ali druge računalniške komponente dostopen vsem, ki si želijo izboljšati svojo računalniško izkušnjo.

Vabimo vas, da nas kontaktirate in si zagotovite svoj novi gaming računalnik, grafično kartico ali druge računalniške komponente že danes.

Več o nakupu na obroke si preberite na: https://www.komponentko.si/nakup-racunalnika-na-obroke-obrocna-placila/.

Nakup računalnika na obroke obročno financiranje računalnika za tujce tuje državljanje gaming računalnik računalniška trgovina komponentko anni venumpc eigre

Prodaja električnih koles znamk Xiaomi HIMO in ADO

Pri Komponentku smo ponosni, da lahko strankam ponudimo najugodnejša električna kolesa v Sloveniji. V naši ponudbi boste našli električna kolesa znamk Xiaomi HIMO in ADO, ki so med najbolj priljubljenimi na trgu.

Za razliko od drugih prodajalcev električnih koles, smo se pri Komponentku odločili, da bomo strankam ponudili električna kolesa po najugodnejši ceni. Verjamemo namreč, da kakovostna električna kolesa ne smejo biti privilegij le nekaterih, ampak bi morala biti dostopna vsem. Zato smo se odločili, da bomo ponudili najugodnejše cene brez kakršnihkoli skritih stroškov ali dodatnih provizij.

Poleg tega smo se pri Komponentku osredotočili tudi na kakovost naših električnih koles. V naši ponudbi boste našli le najboljše znamke, kot so Xiaomi HIMO in ADO, ki so znane po svoji zanesljivosti, trajnosti in udobni vožnji. Električna kolesa, ki jih prodajamo, so opremljena s številnimi funkcijami, ki jih boste težko našli pri drugih prodajalcih.

Veseli nas, da lahko ponudimo najugodnejša električna kolesa znamk Xiaomi HIMO in ADO v Sloveniji. Vabimo vas, da nas kontaktirate in si zagotovite svoje novo električno kolo, ki vam bo omogočilo udobno in okolju prijazno vožnjo po mestu.

Ugodna električna kolesa ADO Xiaomi Himo ADo A20 HImo Z20 C30 C26

Ne čakajte, obiščite računalniško trgovino Komponentko še danes

Če iščete grafične kartice ali gaming računalnik, ki bodo vašemu računalniku zagotovili optimalno zmogljivost, je Komponentko prava izbira za vas. Naša trgovina ponuja obnovljene, rabljene in nove grafične kartice ter gaming računalnike, ki bodo zadovoljili potrebe vsakega igričarskega navdušenca. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri najboljše komponente za vaš računalnik. Obiščite nas v naši trgovini ali pa nas kontaktirajte preko naše spletne strani.

Dogodki

Komponentko je računalniška trgovina, specializirana za prodajo grafičnih kartic in gaming računalnikov.