Search
Close this search box.

Glasujte za ime tedna na Valu 202. Med njimi kar dve odmevni koroški imeni

Na Valu 202 lahko oddate svoj glas dvema "velikanoma" Koroške. Oba si ga zaslužita in oba sta že naša zmagovalca. On nas je povezal z mostom, ki ga je izdelal v rekordnem času ... Ona nas povezuje v športu. Hvala obema.

Tokrat lahko izbirate med tremi imeni, od tega sta kar dva iz naše regije, dva, ki si vsak po svoje zaslužita naš glas. Dva izjemna človeka. Nepremagljiva športnica ter uspešen podjetnik. Dejstvo pa je, da imata oba odprto in veliko srce. Za Koroško sta že zmagovalca oba.

  • Ambrož Duler, podjetnik iz Slovenj Gradca, ki je v razdejanju pretrganih prometnih in drugih komunikacijskih poti sokrajanom priskočil na pomoč pri odpravi posledic ujme. S sodelavci je čez noč zvaril in na Prevaljah postavil 24 metrov dolg ter dva metra širok nadomestni most čez Mežo, povezal 1500 prebivalcev in jim omogočil dostop do trgovin in osnovnih dobrin. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL1 na 1919)
Foto: Fb dr. Matic Tasič
  • Janja Garnbret, športna plezalka, ki je na SP v športnem plezanju v Bernu osvojila tri medalje. S srebrno v težavnosti in zlatima v balvanskem plezanju in kombinaciji si je najuspešnejša plezalka v zgodovini svetovnih prvenstev že zagotovila nastop na olimpijskih igrah prihodnje leto v Parizu. Denarno nagrado je, tako kot številni športniki, v celoti namenila prizadetim v poplavah na Koroškem. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL2 na 1919)
Foto: Borut Živulovič/Bobo
  • Brest Lenarčič, dijak Šolskega centra Rogaška Slatina, ki na državnih in mednarodnih tekmovanjih iz znanj z različnih področij dosega izjemne rezultate. Na nedavni jubilejni 20. mednarodni lingvistični olimpijadi v Bolgariji je v konkurenci 205 tekmovalcev iz 38 držav osvojil bronasto odličje in nagrado za najboljšo rešitev naloge. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL3 na 1919)

Za poslani SMS so še posebej hvaležni, saj tako prispevate tudi 1 € za socialno ogrožene otroke. Vsa zbrana sredstva namreč namenjajo projektu Botrstvo v Sloveniji, ki pomaga otrokom v hudih finančnih in socialnih stiskah. Vse pomembne informacije o projektu, so zbrane tukaj. Kako seštevajo glasove, so zapisali v pravilih glasovanja. Ime tedna postane kandidat z najvišjim seštevkom glasov poslušalcev v eter, s SMS-i in deležem glasov na spletni strani (največ 10).

Svoj glas lahko oddate tudi TUKAJ.

VIR: Val 202

2 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Anastasia
Anastasia
8 mesecev nazaj

Glasujem za oba! Cestitke!🌹💕🌹💕🌹💕🌺🌺🌺🌺

Mirza
Mirza
8 mesecev nazaj

Ambroz duler

Na Valu 202 lahko oddate svoj glas dvema "velikanoma" Koroške. Oba si ga zaslužita in oba sta že naša zmagovalca. On nas je povezal z mostom, ki ga je izdelal v rekordnem času ... Ona nas povezuje v športu. Hvala obema.