Search
Close this search box.

Gasilci Koroškega gasilskega zavoda sprejeli novega direktorja

Danes je svoj mandat kot direktor KGZ Ravne pričel Dejan Salčnik.

Dejan Salčnik je tako zamenjal dosedanjega direktorja Franca Juterška. Salčnik je pred nastopom direktorskega mandata že bil zaposlen kot gasilec v enoti Koroškega gasilskega zavoda. “Ponosni smo, da je direktorsko delo prevzel gasilec iz naših vrst! Čestitke in vse dobro mu želimo kolektiv KGZ,” so ob tem zapisali na Facebook profilu Koroškega gasilskega zavoda.

FOTO: Sprejem novega direktorja (1.izmena):

Kot smo že poročali je zaradi izteka mandata Francu Juteršku svet javnega zavoda 2. aprila objavil prosto delovno mesto direktorja Koroškega gasilskega zavoda. V predpisanem roku sta na razpis prispeli dve prijavi, od katerih je bila ena prijava umaknjena.

Svet javnega zavoda je na svoji seji 19. 4. 2021 obravnaval prijavo kandidata, ki je izpolnjeval vse razpisne pogoje in sprejel sklep, da se za direktorja Koroškega gasilskega zavoda izbere Dejana Salčnika, domačina s Strojne.

Predlagani kandidat je izpolnjeval vse razpisne pogoje, zato je tudi Občinski svet Občine Ravne na Koroškem dal soglasje k imenovanju Salčnika za direktorja Koroškega gasilskega zavoda, in sicer za mandatno obdobje 5 let.

VIR: KGZ

Dogodki

Danes je svoj mandat kot direktor KGZ Ravne pričel Dejan Salčnik.