Search
Close this search box.

FOTOGALERIJA: Sobotno dogajanje v Slovenj Gradcu zvečer zaključili z udeleženci šova Znan obraz ima svoj glas

Po uspešnem glasbenem večeru, ki se je v okviru ESGE Festa v mestnem jedru Slovenj Gradca odvil v petek, so v soboto poskrbeli za še eno vročo zabavo. Na odru so se namreč predstavili udeleženci šova Znan obraz ima svoj glas.

Sobotni večer so zaznamovali udeleženci šova Znan obraz ima svoj glas (BQL, Nastja Gabor, Mario Pešić, Adrijana Kamnik), Ansambel Potepini in Duo DJ, ki so dodobra ogreli številne obiskovalce.

Pod šotorom na Trgu svobode v Slovenj Gradcu so na tradicionalni največji zabavi v Slovenj Gradcu, ki je potekala v okviru praznika Mestne Občine, nastopajoče pričakovano pričakali najmlajši. Za začetek je obiskovalce dodobra ogrela odlična Nastja Gabor, vmes se ji je pridružil tudi Mario Pešić, ki je kasneje nastopal tudi sam – kot je povedal, je to bilo zanj prvič. Kot v oddaji Znan obraz ima svoj glas, je tudi tokrat navdušil z imitacijami znanih osebnosti, najbolj pa Jasmina Stavrosa in domačina Adija Smolarja.

Za odličnim Mariem pa so obiskovalci z bučnim aplavzom in vzkliki na oder priklicali BQL & Budale. Z uspešnicami Raketa, Ulala, Na frišno, Budala in drugimi, je občinstvo resnično uživalo. Pravita, pa tudi, da je čas, da se “otvori” praznični čas, saj sta odpela tudi uspešnico Lučke. Rok in Anej (BQL) & Budale pa so predstavili tudi novo pesem, ki izide v naslednji dneh, Denarnica. Da bo to nova uspešnica je bilo vsem jasno, saj so zadnji refren obiskovalci že peli skupaj z njimi. Za zaključek pa sta “na svoj način”, kot pravita, odpela še pesem Andree Bocellija ter Ed Sheerana – Perfect Symphony, zaključila pa seveda s pesmijo, s katero sta zmagala na oddaji Znan obraz ima svoj glas, Slovenija, od kod lepote tvoje.

Kot zadnja izmed udeležencev oddaje Znan obraz ima svoj glas pa je nastopila divja Adrijana Kamnik. Energična Črnjanka je še enkrat pokazala svojo rokersko plat ter dokazala, da je odlična pevka. Najprej se je predstavila s svojo pesmijo nato pa navdušila še z imitacijami, ki jih je imela v oddaji Znan obraz ima svoj glas. Vse obiskovalce je še zbližala z ljubeznijo, saj je zapela tudi nekaj bolj “nežnega” – Dan ljubezni.

Po nastopu vseh udeležencev šova Znan obraz ima svoj glas (ki prihajajo iz Koroške), pa so za zabavo dolgo v noč poskrbeli še Ansambel Potepini, ki so z odlično narodno-zabavno in zabavno glasbo zaključili ESGE Fest 2022.

FOTOGALERIJA

Dogodki

Po uspešnem glasbenem večeru, ki se je v okviru ESGE Festa v mestnem jedru Slovenj Gradca odvil v petek, so v soboto poskrbeli za še eno vročo zabavo. Na odru so se namreč predstavili udeleženci šova Znan obraz ima svoj glas.