Search
Close this search box.

FOTOGALERIJA: Slovenjgraški župan podelil priznanja najuspešnejšim šolarjem

Na županovem sprejemu v Slovenj Gradcu so danes podelili priznanja najuspešnejšim učenkam in učencem ter dijakinjam in dijakom.

Danes, 17. 6. 2019, je v Mladinskem kulturnem centru na Ozarah v Slovenj Gradcu, potekala podelitev priznanj najuspešnejšim učenkam in učencem ter dijakinjam in dijakom osnovnih in srednjih šol v MOSG.

Slovenjgraški župan, Tilen Klugler, je podelil skupno 79 priznanj, ki jih je prejelo 48 učenk in učencev osnovnih šol, 4 učenci glasbene šole ter 27 dijakinj in dijakov Šolskega centra Slovenj Gradec.

Klugler je v pozdravnem govoru čestital vsem odličnjakom in uspešnim šolarjem in šolarkam ter med drugim dejal: “Kjerkoli boste nadaljevali šolanje, ohranite visoke ambicije in hotenje po usvajanju znanja. Bodite še naprej prispodoba odličnosti.” Zaželel jim je tudi veliko uspeha na nadaljnji poti ter vsem današnjim slavljencem zaželel tudi prijetne prihajajoče počitnice.

Da so na koroškem doma uspešni in delovni dijaki, dokazuje tudi dijak drugega letnika Srednje zdravstvene šole Slovenj Gradec Aleksandar Đuričić, ki je pred dnevi prejel naziv Naj dijak, o čemer lahko več preberete TUKAJ.

Iskrene čestitke vsem prejemnikom priznanj, njihovim učiteljem, mentorjem in tudi staršem.

Dogodki

Na županovem sprejemu v Slovenj Gradcu so danes podelili priznanja najuspešnejšim učenkam in učencem ter dijakinjam in dijakom.