Search
Close this search box.

FOTO: V Slovenj Gradcu tudi v nedeljo potekal čaroben božični sejem z glasbenim in plesnim programom

V Slovenj Gradcu se je v nedeljo, 18.12.2022 nadaljeval božično-novoletni sejem katerega je spremljal zanimiv glasbeni in plesni program.

Tudi v nedeljo, 18. 12. 2022 je od 10. ure v mestnem jedru Slovenj Gradca potekal božično-novoletni sejem, kjer so obiskovalci lahko na praznično okrašenih stojnicah nakupili darila za najbližje, se okrepčali s prazničnimi dobrotami in se prepustili pestremu spremljevalnemu programu, ki se je odvijal v popoldanskem času.

Plesalke Plesne šole Apollo

Na sejmu so za ponudbo poskrbeli: ČILI Pohorc, Vudstok PP, Sweet ink, Lidija Žvikart, Vdc Sonček Slovenj Gradec, Bojan Lubej, Katjuša Karner, Zavod Ruj, Jožef Kotnik. EJ sladke sanje, Alvi, Vincenc Vipavc, Anka Hrašan, Naravna mila Žajfica, EKO Turistična Kmetija Ramšak, Slaščičarna Šrimpf, Marina Štamulak, Kmetija Cvetko, Mladi: Alter društvo, Taborniki Rod Severni Kurir Slovenj Gradec, Rajko Kočet, Vlado Zupančič, Rooster spirits, Besedilni atelje, Josip Križnič, Sadjarstvo Merel.

V glasbenem programu, ki se je pričel okoli 17. ure, so nastopili učenci Glasbene šole Slovenj Gradec in so z božičnimi skladbami še polepšali večer.

Za magične plesne korake pa je poskrbela Plesna šola Apollo.

Vsi obiskovalci so lahko svoje brbončice razvajali z različnimi toplimi napitki in prazničnimi dobrotami.

Dogodki

V Slovenj Gradcu se je v nedeljo, 18.12.2022 nadaljeval božično-novoletni sejem katerega je spremljal zanimiv glasbeni in plesni program.