Search
Close this search box.

(FOTO) V Grajskem parku se je dimilo in dišalo po dobrotah z žara

Na Ravnah na Koroškem je včeraj, 10. junija 2023, potekal Smoke Fest Koroška.

V idiličnem Grajskemparku na Ravnah na Koroškemje včeraj, 10. junija 2023, potekal  Smoke Fest Koroška, v organizaciji Zavoda Ma-Kole, v sodelovanju s Koroškim Čili klubomZKŠTM in Občino Ravne na Koroškem. Smoke Fest Koroška, v organizaciji Zavoda Ma-Kole, v sodelovanju s Koroškim Čili klubomZKŠTM in Občino Ravne na Koroškem.

Smoke Fest je ljubiteljsko tekmovanje, na katerem so se prijavljene ekipe spopadle v peki na žaru na oglje. Ta dogodek je bil le en od štirih Smoke Festov, katerih skupni seštevek bo na koncu sezone prinesel skupnega zmagovalca in ekipa, ki bo prejela največ točk iz vseh tekmovanj, bo prejela tudi nagrado.

Poleg prijavljenih ekip, ki so poskrbele za lačne želodčke z vrhunskimi BBQ dobrotami, pa so bili na dogodku prisotni tudi Skunk Urban kitchen s svojimi sendviči, za nekaj sladkega so poskrbeli  vafl.si, za to, da nihče ne bo žejen, pa je bila zadolžena ekipa Time Brewery z vrhunskimi kraft pivi.

Za dobro vzdušje so s svojim plesom poskrbele country plesalke,  nastopil pa je tudi  Milan Kamnik, naša Koroška county legenda.

Na Ravnah na Koroškem je včeraj, 10. junija 2023, potekal Smoke Fest Koroška.