Search
Close this search box.

Foto: Na odru Narodnega doma Mežica je gostovala imenitna Josipa Lisac

Preteklo sredo se je v Mežici odvijal večer imenitne glasbene umetnice, ki je povsem prevzel navzoče ter bo sled pustil še dolgo. Josipa Lisac je požela številne ovacije navdušenja občinstva.

V sredo, 20. septembra 2023 se je v Mežici odvil vrhunski glasbeni večer. Josipa Lisac je prav posebna umetnica katere glasba je večna in strastna, njena prisotnost pa edinstvena. Z nalezljivo energijo je popolnoma očarala občinstvo, ki je napolnilo skoraj vsak kotiček dvorane.

V ozračju, ki ga je zaznamovala edinstvena akustika Narodnega doma so obiskovalci uživali v nepozabnem večeru glasbe. Ekipa je vesela, da so lahko poslušalcem po teh turbulentnih časih, ki so v avgustu prizadele občino, pričarali nasmehe na obraze. Začasno so pozabili na vse težave in se prepustili glasbenem doživetju.

Direktor Narodnega doma Mežica Ambrož Blatnik je po koncertnem večeru povedal: “Zelo sem ponosen, da smo na našem odru gostili eno izmed največjih hrvaških glasbenic – Josipo Lisac, ki je velika profesionalka in izjemna glasbenica. Drzna dama je brez dvoma prevzela občinstvo v Mežici.”

Josipa in njena spremljevalna ekipa so bili navdušeni nad gostoljubnostjo, ki so jo doživeli. To je bil večer, ki se ga bodo še dolgo spominjali. V Narodnem domu si prizadevajo ohraniti kulturo in družabno življenje na najvišji ravni. Podpora obiskovalcem jim daje moč, da bodo še naprej ustvarjali kakovostne dogodke.

Zatorej se zahvaljujejo vsem obiskovalcem za zaupanje.  Odneslo jim je mostove, kulture pa jim ne bo!!! Kultura ostaja močna in nepremagljiva, zato se veselijo prihodnjih glasbenih dogodkov in kulturnih doživetij.

Vir: ND Mežica

Dogodki

Preteklo sredo se je v Mežici odvijal večer imenitne glasbene umetnice, ki je povsem prevzel navzoče ter bo sled pustil še dolgo. Josipa Lisac je požela številne ovacije navdušenja občinstva.