Search
Close this search box.

FOTO: Dogodek Gremo v mesto (tudi ob nedeljah) privabil številne obiskovalce

Danes, 19. maja 2024, se je v mestnem jedru Slovenj Gradca prvič odvijala prireditev z naslovom Gremo v mesto, tudi ob nedeljah.

Danes, 19. maja 2024, je v starem mestnem jedru Slovenj Gradca prvič potekal dogodek “Gremo v mesto (tudi ob nedeljah)”, ki je privabil številne obiskovalce. Program, ki je trajal od 14. do 17. ure, sta pripravila Mocis in Glasbena šola Slovenj Gradec.

Cilj tega preprostega in sproščenega uličnega dogajanja je nagovoriti družine z otroki ter številne sprehajalce, ki ob nedeljah običajno prihajajo v mesto le na sladoled ali kavo. Z različnimi aktivnostmi so organizatorji želeli ustvariti prijetno vzdušje, ki bi obiskovalce spodbudilo, da se v mestnem jedru zadržijo dlje časa.

Nedeljski popoldanski obiskovalci so se v lepem vremenu z veseljem zadržali v mestu dlje časa, uživali v pestrem programu in odšli nasmejani ter bogatejši z novimi spomini. Ob odhodu so mnogi navdušeno rekli: “Gremo v mesto (tudi ob nedeljah)!”

Vir: MO Slovenj Gradec

Fotogalerija

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments
Danes, 19. maja 2024, se je v mestnem jedru Slovenj Gradca prvič odvijala prireditev z naslovom Gremo v mesto, tudi ob nedeljah.