Search
Close this search box.

FOTO: Današnja otvoritev prenovljenega Bike park Poseka

Danes, 22. junija 2024, poteka slavnostna otvoritev prenovljenega Bike park Poseka. Z otvoritvijo se tudi uradno prične sezona v Bike parku.

Po obilici preglavic, ki jih je letos povzročilo slabo vreme in velika količina padavin, se je sezona v Bike parku Poseka v sredo, 19. junija 2024, končno začela. V Bike parku so končno zagnali vlečnico za kolesa, vse proge pa so pripravljene na poletno sezono furanja.

Andrej Erjavec, podžupan Raven je danes, 22. junija 2024, ob otvoritvi dejal, da je zelo vesel, da so uspeli prenoviti Bike park Poseka in da danes poteka uradna otvoritev. Ravne je že od nekdaj športno mesto, veliko vlagamo v šport in prenovo športnih objektov.

“Trudimo se po najboljših močeh, DTK je meni osebno zelo v ponos. Trudimo se, da bomo ta park še dodatno razvili, prenesli nove vsebine. Vložili smo prijavo na pristojno ministrstvo za novo telovadnico, za prenovljen celotni mestni stadion z novo atletsko stezo, nogometno igrišče z umetno travo in razsvetljavo. Upamo, da bo čez nekaj časa DTK zgledal drugače, boljše in uporaben za vse občane,” je pojasnil Andrej Erjavec.

Na uradnem začetku sezone to soboto, bo v Bike parku Poseka še posebej pestro, saj vas bodo na prizorišču čakale tudi stojnice in pestra kulinarična ponudba, tako da bo poskrbljeno za lačne želodčke in žejo.

V prenovljenem Bike parku Poseka, bodo lahko kolesarski navdušenci uživali v kopici novosti, saj so pred letošnjo sezono poskrbeli za veliko sprememb in izboljšav v parku, s katerimi so še dodatno obogatili že tako priljubljeno gorsko-kolesarsko destinacijo.

Ob tem iz ekipe Bike parka Poseka sporočajo, da so v letošnji sezoni nekoliko spremenili delovni čas parka in so med dneve za furanje dodali tudi četrtek. Tako lahko v bike parku uživate od srede do petka med 15. in 20. uro, ob sobotah in nedeljah pa med 9. in 20. uro.

Občina Ravne na Koroškem si prizadeva, da bi v svoj kraj pripeljali številne turiste z botaničnim turizmom, kar bo omogočala nova športna infrastruktura.

Vabljeni, da se pridružite ekipi Bike parka in vsem kolesarskim navdušencem ob začetku sezone na Poseki.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Danes, 22. junija 2024, poteka slavnostna otvoritev prenovljenega Bike park Poseka. Z otvoritvijo se tudi uradno prične sezona v Bike parku.