Search
Close this search box.

Fantom po 26-ih letih zapira svoja vrata

Po 26-ih letih delovanja je Fantom danes zadnjikrat odprl svoja vrata, od jutri naprej pa bo njihova ponudba pic zaživela na terasi Hiše Ančka. Tako želijo ponudbo Fantoma prestaviti na zimski vrt Hiše Ančka in s tem zaokrožiti ponudbo, skupaj s sobami in velnesom, ki je tik pred otvoritvijo.

FOTO: Peter Uranc

Fantom bar je prvi na Koroškem uvedel pico z mocarelo. Peter Uranc, lastnik Fantoma in Hiše Ančka, pravi, da je sedaj čas, da stopijo korak naprej. Povedal nam je, da bo zaenkrat vsa Fantomska ponudba, razen lokacije, ostala ista, dodali bodo le okus krušne peči.

FOTO: Peter Uranc

Nabavili so pravo napoletansko peč na drva za pice in jedi izpod peke. Takšna peč omogoča, da je pica pečena prej kot v eni minuti, saj doseže temperaturo 500 stopinj. Kot zanimivost je povedal, da jih od petdesetih najboljših picerij na svetu kar petinštirideset uporablja takšno peč.

In kaj se bo zgodilo s prostori, kjer je bil Fantom?

Peter Uranc pravi, da bodo hišo začeli takoj po pridobitvi dovoljenj prenavljati. Na podstrešju bodo pisarne, spodaj pa naj bi bilo nekaj v povezavi s turizmom, nekaj česar na Koroškem še nimamo. Kaj točno, pa zaenkrat ostaja še skrivnost. Pustimo se presenetiti.

Besedilo: Manja Gerold

Dogodki