Search
Close this search box.

Fakulteto za tehnologijo polimerov končalo 29 diplomantov prve in druge stopnje (FOTO)

Fakulteto za tehnologijo polimerov z bogatim znanjem zapušča 29 diplomantov prve in druge stopnje študija.

Kot so zapisali na Facebook profilu Mestne občine Slovenj Gradec, je Fakulteto za tehnologijo končalo kar 29 diplomantov prve in druge stopnje.

Študentje so pomemben del svojega življenja pred leti zaupali fakulteti,” je dejal dekan izr. prof. dr. Blaž Nardin.

S pomočjo Fakultete za tehnologijo polimerov je Slovenj Gradec postal tudi visokošolsko središče, ki ga danes oblikujeta že dve fakulteti. Fakulteta za tehnologijo polimerov in njeni diplomanti pa so posebni tudi zato, ker so 100-odstotno zaposljivi. Ponudb za zaposlitev inženirjev tehnologije polimerov je več kot je diplomantov. Cilj fakultete, to je izobraziti kadre, ki jih lokalna podjetja potrebujejo, je torej dosežen. A to nič ne ustavlja fakulteto in njeno vodstvo pri načrtovanju njenega nadaljnjega razvoja na področju polimernih materialov, tehnologije prihodnosti, pri čemer ji po svojih najboljših močeh pomaga tudi lokalna skupnost in tako bo tudi v prihodnje.

Uspelo vam je! Dvajsetim novim diplomantom Fakultete za tehnologijo polimerov na prvi stopnji študija in devetim diplomantom fakultete na drugi stopnji. Ponosen sem, da ste za kraj študija izbrali naše malo mesto in se vpisali na fakulteto, ki je zaradi svojega študijskega programa edinstvena v Sloveniji in širše. Želim si, da svoje bogato znanje implementirate v okolje, kjer ste se izobraževali. Vi ste tisti, ki boste pisali prihodnost naše mestne občine. Dragi diplomanti, želim vam veliko sreče in uspeha na naši nadaljnji poti,” je z velikim ponosom izjavil župan MO Slovenj Gradec Tilen Klugler.

Fotogalerija

Dogodki

Fakulteto za tehnologijo polimerov z bogatim znanjem zapušča 29 diplomantov prve in druge stopnje študija.