Search
Close this search box.

Enkrat mesečno bomo lahko ob nedeljah prisluhnili Koroškemu podcastu

Koroški podcast je podcast, v katerem se bo našlo nekaj za vsakogar.

Odslej bomo lahko vsako prvo nedeljo v mesecu uživali v Koroškem podcastu, podcastu, ki bo namenjen vsem in se bo v njem našlo nekaj za vsakogar. Od športnikov, glasbenikov, mladih podjetnikov, komikov, namenjen bo vsem generacijam, od najmlajših do najstarejših. S podcastom bodo njegovi ustvarjalci poskušali poslušalcem ponuditi čim bolj raznolik nabor tem in gostov, ter s tem pritegniti čim večje število poslušalcev.

”Grta pa douta” in vse počez bo Koroški podcast prečesaval zanimive teme z zanimivimi gosti, glavni cilj podcasta pa je predstaviti Koroško in Korošce, predvsem pa izpostaviti prepoznavne ljudi iz naše okolice.

V prvi epizodi bomo bolje spoznali Ivana Razbornika “IVČ-a,”, ki bo v podcastu povedal, kako je z glasbo povezan že od otroštva, nekaj o svojem novem albumu z naslovom ”SNTNTN”, kje  se vidi v prihodnosti in kakšni so njegovi cilji za bodoče. Nekaj minut bo v podcastu namenjenih tudi pogovoru o glasbenem društvu Dnevna soba ter Hip Hop reunionu, ter dogodkih, ki so Ivču najbolj ostali v spominu.

Prva epizoda podcasta bo objavljena že to nedeljo, 1. oktobra 2023, ob 18. uri na youtube kanalu KOROŠKI PODCAST.

Vabljeni, da oddaji prisluhnete in sledite kanalu Koroški podcast, saj nas zagotovo čaka še veliko zanimivih epizod, ki bodo objavljene vsako prvo nedeljo v mesecu.

Dogodki

Koroški podcast je podcast, v katerem se bo našlo nekaj za vsakogar.