Ekipa Denis Avdić Showa je v 28 urah zbrala rekordnih milijon evrov

Zaključil se je že šesti 28-urni dobrodelni maraton Radia1 in dm-a, ki je postregel z rekordom. Sredstva za družine v stiskah je zbirala celotna Slovenija, tudi Koroška.
132268538_10164669901115361_182894850098211048_n

Ekipa Radia 1 je letos že 6. leto zapored, zbirala sredstva za družine v stiski. “Ponovno smo se imeli lepo in celotni Sloveniji dokazali, da skupaj z vami, najboljšimi poslušalci zmoremo. Peli smo z glasbenimi zvezdami in vsake toliko potočili kakšno solzo, ker smo nekoga, ki je v hudi stiski tako zelo osrečili,” so zapisali na spletni strani Radia 1.

Denis, Jana, Anja in Deželak so naredili najdaljši Denis Avdić show v zgodovini, saj so neprekinjeno oddajali kar celih 28 ur za dober namen. Radio 1 je skupaj s poslušalci in dm-om podrl rekord, saj so zbrali neverjetnih 1.037.313,54 evrov.

“To je številka, ki je ni pričakoval nihče. To nam da vedeti, da vsak izmed vas, v sebi nosi srčnost, toplino in sočutje do sočloveka. Tudi, ko smo narazen in v časih, ki niso najlažji, znamo stopiti skupaj in pomagati ljudem v stiski,” so ob tem povedali in dodali: “Lahko rečemo, da je bil letošnji maraton drugačen in zaključek res nekaj, ob čemer se je vsem naježila koža. Ko je ekipa po 28-ih urah izvedela, koliko je skupaj z vašo pomočjo zbrala, draga Slovenija, je cel studio preplavil jok. Solze sreče so nam zalile obraz in čustva so privrela na plano. Vsi smo jokali, tudi tisti, ki navadno ne.”

VIR: Radio 1

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.