Search
Close this search box.

Društvo MAD vabi na Festival alternative in raznolikosti 2023

Junij se približuje in z njim prihaja tradicionalno praznovanje rojstnega dneva Društva MAD – FAR 2023.

Festival alternative in raznolikosti (FAR), ki ga pod tem imenom prirejajo že drugo leto zapored, bo z bogatim dvodnevnim glasbenim in spremljevalnim programom tudi letos presežek na področju mladinske in alternativne kulture v občini, pa tudi na Koroškem.

Dvodnevni dogodek bo potekal na dvorišču Habitata nevladnikov (Partizanska pot 12). V petek (2. 6. 2023 od 16. ure dalje) prirejajo VEGANSKO BOGRAČIJADO.

Udeleženci se boste lahko v ekipah pomerili v kuhanju brezmesne enolončnice, končnega zmagovalca pa bo izbral kolektiv slovenjgraške veganske restavracije BEETBOX, kjer za najbolj spretne prekuhovalce pripravljajo privlačne nagrade. Bolj pasivni obiskovalci iz dogodka zagotovo ne boste odšli lačni, niti glasbeno nepotešeni, saj je za konec večera predviden še krajši glasbeni vložek lokalnih izvajalcev.

Naslednji dan, v soboto, 3. junija 2023, od 12. ure dalje bo koncertni. Na svoj račun boste prišli ljubitelji mnogih odtenkov alternativnih glasbenih zvrsti. V goste iz Maribora prihaja vseslovensko priljubljeni reper Eyeceeou, za lokalni glasbeni prispevek bodo poskrbeli Mrigo, Liquid Carpet in Pink Panker. Da bo dogodek zaokrožen, bodo tukaj zanimive spremljevalne aktivnosti ter številne stojnice drugih društev. Seveda ne bo manjkalo klasičnega bograča in vegi piskra.

Za več informacij, tudi o ostalih dogodkih, ste vabljeni k spremljanju njihove FB strani. Enako velja za zainteresirane tekmovalce veganske bogračijade.

Prijavite se lahko preko spletnega obrazca ali pa jim pišete na drustvo.mad@gmail.si. Veseli bodo udeležbe ekip četrtnih, vaških skupnosti, drugih društev in vseh ostalih zainteresiranih!

Vir: Društvo MAD

Dogodki

Junij se približuje in z njim prihaja tradicionalno praznovanje rojstnega dneva Društva MAD – FAR 2023.