Društvo Krog za naravno življensko pomoč vabi na online predavanja o “ozdravitvi po naravni poti”

Društvo, Krog za naravno življenjsko pomoč, ki je v Sloveniji dejavno že od leta 1997, tudi v tem letu nadaljuje s svojimi aktivnostmi in sicer organizirajo on line brezplačna informativna predavanja prek aplikacije Zoom, na temo: »Ozdravitve po naravni poti«. Predavanja bodo potekala vsake tri tedne v prvi polovici leta in so namenjena najširši javnosti.

Krog za naravno življenjsko pomoč e.V. (Kreis für natürliche Lebenshilfe e.V.) je društvo, registrirano v Nemčiji, pri Okrožnem sodišču v Siegburgu (Register društev VR 1843) in ga Davčni urad Siegburg vodi kot dobrodelno in neprofitno združenje (Sklep z dne 15.3.2017). »Kreis für natürliche Lebenshilfe e.V.«, kot nosilno združenje, služi Krogu prijateljev Bruna v vseh poslovnih in pravnih zadevah.

Bruno Gröning (1906–1959) je ljudem predaval o pomočeh in ozdravitvah po duhovni poti in na predavanjih je prihajalo do presenetljivih ozdravitev. Z uporabo njegovega učenja se, tako kot takrat, tudi danes dogajajo ozdravitve.

Na srečanjih prijatelji govorijo o pomočeh in ozdravitvah po duhovni poti in izmenjujejo praktične izkušnje, pridobljene z učenjem Bruna Gröninga. Udeležba na teh srečanjih, ki so praviloma enkrat na tri tedne, je prostovoljna in brezplačna. Svobodna volja je pomembna osnova in temeljno vodilo učenja Bruna Gröninga.

Vabijo vse, ki bi se jim želeli pridružiti na online predavanjih, da to storijo preko spodnje kode ali povezave.

Vir: Mari Samos

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije