Search
Close this search box.

Dravograd bo dobil novo medijsko in vizualno podobo ter maskoto “DARGI”

Župan Anton Preksavec je na 4. redni seji Občine Dravograd predstavil celostno prenovo medijske in vizualne podobe Dravograda.

Župan Dravograda, Anton Preksavec je svetnikom predstavil celostno prenovo medijske in vizualne podobe Dravograda. Prenovila se bo občinska spletna stran, dodali se bosta dve novi vsebinski spletni strani, dostopni preko vseh naprav. V pripravi je razvoj aplikacij za promocijo Dravograda, podporo vsebin in komunikacijo z občani.

Dravograd bo dobil nov sodoben tiskan medij, ki bo nadomestil obstoječe – v interakciji z digitalnimi vsebinami na internetu (fotografije, video,…).

Prav tako bo Občina Dravograd dobila svojo uradno maskoto in slogan. Maskota bo na osnovi naše ovce iz grba lahko predstavljala osrednji lik Dravograda, primeren za različno uporabo in prepoznavnost tako lokalno kot v svetu, za potrebe različnih panog.

Ime maskote bo DARGI.

Pripravljen je tudi slogan, ki izkorišča kombinacijo imena Dravograd, valov reke Drave in vabila na obisk kraja, vasi in cele občine.

Besedilo: Občina Dravograd

Župan Anton Preksavec je na 4. redni seji Občine Dravograd predstavil celostno prenovo medijske in vizualne podobe Dravograda.