Search
Close this search box.

DPMŽ Koroške želi pustiti dobre sledi na Uršlji gori

Društvo proti mučenju živali Koroške vas v soboto, 15. junija vabi na 1. Dobrodelni pohod na Uršljo goro.

Društvo proti mučenju živali Koroške vabi vse člane, podpornike, posvojitelje njihovih varovancev in tudi druge, da se s kužki ali brez pridružijo pohodu na Uršljo goro. 15. junija bo ob 9.00 zbor pred letnim bazenom Ravne, kjer se boste združili v čim manj avtomobilov in se odpeljali na Ledine, od koder boste pot proti Uršlji gori nadaljevali peš.

Štartnina za dobrodelni pohod so prostovoljni prispevki za pomoči potrebne živali na Koroškem.

Prijave na pohod niso obvezne, so pa zaželjene, da bodo organizatorji vedeli vsaj približno koliko pohodnikov in njihovih kosmatincev lahko pričakujejo. Prijave potekajo prek zasebnega sporočila na fb strani DPMŽ Koroške. V primeru slabega vremena pa bo pohod prestavljen.

S seboj prinesite dobro voljo, manjši nahrbtnih s pijačo in malico za vas in za vaše kosmatince. Presodite tudi sposobnosti vaših ljubljenčkov, naj bodo ustrezno označeni in pripeti na povodce. Na cilju pa bodo člani društva poskrbeli za sladke veganske dobrote s katerimi se boste lahko posladkali.

FOTO: Facebook DPMŽ Koroške
Tako člani DPMŽ Koroške poskrbijo za mačje mladičke.

Dajana Vodnjov, članica Društva proti mučenju živali Koroške je povedala: “Odločili smo se, da naredimo nekaj drugačnega, zato smo organizirali zdravo druženje na naši lepi Uršlji gori, z dobrodelnim namenom. Trenutno imamo v oskrbi 28 muc in nam vsak evro še kako prav pride, tudi donacije mačje hrane so dobrodošle.”

Več informacij o dogodku na FACEBOOK PROFILU DPMŽ Koroške.

VIR: Facebook DPMŽ Koroške.