Doživljajski park Poseka odpira svoja vrata

Doživljajski park Poseka bo v četrtek, 28. 4. 2022, ob 15:00 uri odprl svoja vrata.
IMG_8792

Doživljajski park Poseka boste lahko obiskali vsak dan med 15:00 in 19:00 uro. V času prvomajskih počitnic (do 2. maja 2022) je za otroke z Raven na Koroškem in Prevalj uporaba doživljajskega parka brezplačna.

Doživljajski park Poseka je izvirna nadgradnja turistične in športne ponudbe v občini Ravne na Koroškem, na območju Poseke, na svežem zraku, v objemu narave. Park je primeren za širok segment obiskovalcev in namenov: otroke, mlade pare, družine, družinske zabave, rojstne dneve, team buildinge, ter za vse zabave in adrenalina željne.

Obisk parka omogoča športno aktivnost skozi zabavo, s premagovanjem posameznih ovir, od platforme do platforme, po različnih vajah: plezalnih, pohodnih, visečih in “vozečih”, ter spodbuja medgeneracijsko povezovanje, sodelovanje in tekmovanje.

Mreža, v izvedbi trampolina na višini, je ena prvih tovrstnih v Sloveniji! S 3 metre visoko steno iz mreže pa predstavlja edinstven in varen način igranja in skakanja.

Park izvedbeno sledi evropskemu standardu EN SIST 15567, z minimalnim vplivom na naravo in okolico, elementi pa so povečini narejeni iz slovenskega lesa. 

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.