Search
Close this search box.

Doživljajski park Poseka odpira svoja vrata

Doživljajski park Poseka bo v četrtek, 28. 4. 2022, ob 15:00 uri odprl svoja vrata.

Doživljajski park Poseka boste lahko obiskali vsak dan med 15:00 in 19:00 uro. V času prvomajskih počitnic (do 2. maja 2022) je za otroke z Raven na Koroškem in Prevalj uporaba doživljajskega parka brezplačna.

Doživljajski park Poseka je izvirna nadgradnja turistične in športne ponudbe v občini Ravne na Koroškem, na območju Poseke, na svežem zraku, v objemu narave. Park je primeren za širok segment obiskovalcev in namenov: otroke, mlade pare, družine, družinske zabave, rojstne dneve, team buildinge, ter za vse zabave in adrenalina željne.

Obisk parka omogoča športno aktivnost skozi zabavo, s premagovanjem posameznih ovir, od platforme do platforme, po različnih vajah: plezalnih, pohodnih, visečih in “vozečih”, ter spodbuja medgeneracijsko povezovanje, sodelovanje in tekmovanje.

Mreža, v izvedbi trampolina na višini, je ena prvih tovrstnih v Sloveniji! S 3 metre visoko steno iz mreže pa predstavlja edinstven in varen način igranja in skakanja.

Park izvedbeno sledi evropskemu standardu EN SIST 15567, z minimalnim vplivom na naravo in okolico, elementi pa so povečini narejeni iz slovenskega lesa. 

Doživljajski park Poseka bo v četrtek, 28. 4. 2022, ob 15:00 uri odprl svoja vrata.