Search
Close this search box.

Dom starostnikov Slovenj Gradec ima v rdeči coni tri okužene stanovalce

Iz slovenjgraškega doma starostnikov sporočajo, da so v “rdeči coni” trije stanovalci s potrjeno okužbo na novi koronavirus, zelena enota, kjer se je ta teden pojavila okužba, pa je organizirana kot “siva cona”.

Stanovalce in zaposlene slovenjgraškega doma starostnikov so v torek s svojimi norčijami prišli razvedriti rdeči noski. Bolnišnični klovni prinašajo umetnost tja, kjer so otroci in odrasli tovrstnih doživetij drugače prikrajšani. Še posebej tistim ranljivim, pristopijo z odprtostjo, iskrenostjo in humorjem ter jim lajšajo dneve, sprožijo vedre misli, pogum in zaupanje.

Rdeči noski so razveselili stanovalce slovenjgraškega doma:

Obiskov v domu do preklica ni, prav tako ni dovoljeno prinašanje paketov. Dodali so še, da zaposleni delajo po vseh navodilih pristojnih služb in se kljub kadrovskim težavam po svojih najboljših močeh trudijo poskrbeti za zdravje njihovih stanovalcev. Dodajajo, da stanovalci nastalo situacijo sprejemajo s strpnostjo in z razumevanjem ter se počutijo dobro.

Sporočajo še, da so zaposleni trenutno obremenjeni, zato prosijo, da za informacije o počutju vaših sorodnikov pokličete na telefonsko številko: 031 749 096 ali 02 88 46 457 med 11. in 13. uro.

VIR: KDS, Rdeči noski

Dogodki