Search
Close this search box.

Dom starejših na Fari vodi nova direktorica Helena Bezjak Burjak

Vodstvo Doma starejših na Fari na Prevaljah z 11. 01. 2023 je prevzela nova direktorica Helena Bezjak Burjak.

Stanka Vauh, ki je bila direktorica Doma starejših Na Fari od leta 2008, se je namreč upokojila. Novo vodstvo je prevzela Helena Bezjak Burjak. Njen mandat traja za obdobje petih let, od 11. 01. 2023 do 10. 01. 2028.

Helena Bejak Burjak, ki je po poklicu profesorica socialne pedagogike, je kasneje doštudirala še defektologijo, hkrati pa je tudi psihoterapevtka integrativne geštalt psihoterapije.

Njena profesionalna pot se je začela v CIRIUS Kamnik, kjer je bila pet let in pol vzgojiteljica mladostnikov v dijaškem domu zavoda. Nato je iz področja šolstva prešla na socialno varstvo, osem let je bila vodja bivalne enote in kasneje dnevnega centra v VDC INCE Mengeš, nato pa 12 let direktorica Centra za socialno delo Žalec in kasneje, po reorganizaciji CSD leta 2018, direktorica Centra za socialno delo Savinjsko-Šaleška.

Moje izkušnje so zelo razpršene, bogate in mi bodo vsekakor pomagale pri delu na področju starejših, v Domu starejših Na Fari Prevalje,” je ob začetku mandata povedala Helena Bezjak Burjak.

Novi direktorici želimo veliko uspeha na novi poti.

 

Dogodki

Vodstvo Doma starejših na Fari na Prevaljah z 11. 01. 2023 je prevzela nova direktorica Helena Bezjak Burjak.