Search
Close this search box.

Do kvalitetne otroške sobe z nakupom na obroke brez obresti in brezplačno dostavo

Razmišljate o novem družinskem članu, potrebujete novo otroško oziroma mladinsko sobo? Če je tako, potem je podjetje Lagea d.o.o. pravi naslov za vas. Pri njih namreč dobite vso potrebno pohištvo za otroke. Od sobic za dojenčke in najmlajše kakor tudi otroške in mladinske sobe, ki jim v tokratnem prispevku namenjamo še posebno pozornost.

Izbira otroške ali mladinske sobe je lahko stresno in zahtevno opravilo, ki marsikomu vzame ogromno časa in energije. Da bi se izognili vsemu temu, obiščite spletno stran Opremisidom, kjer sta kvaliteta izdelkov in varnost najmlajših na prvem mestu. Ponudba izdelkov je pestra in cenovno dostopna za vse, saj nudijo tudi možnost plačila na obroke brez obresti ter brezplačno dostavo. Tako boste nakup na Opremisidom opravili hitro, enostavno in še prihranili boste.

Mladinske sobe za vsak okus in žep

Na Opremisidom lahko kupite čudovite in funkcionalne mladinske sobe. Na Opremisidom se lahko namreč pohvalijo z največjo izbiro mladinskih sob v Sloveniji. V ponudbi imajo tipske otroške sobe, ki so običajno cenejše, in tiste, ki jih lahko popolnoma prilagodijo vašemu prostoru in z inovativnimi rešitvami poskrbijo, da se bo otrok v njej počutil odlično.

Kosovno pohištvo – vse kar potrebujete za vaš dom in še več

Za vse tiste, ki iščete posamezen kos pohištva, bo kategorija kosovno pohištvo odlična izbira za vas. V tej kategoriji boste namreč našli vse kar potrebujete za popolno otroško ali mladinsko sobo in topel dom.

Unikatne pograd otroške postelje

Pograd otroške postelje, ki jih lahko po ugodni ceni kupite na Opremisidom, so kvalitetne, varne in unikatnega videza. Pogradi so testirani, da prenesejo tudi večje obremenitve, tako da kakšno občasno spanje pri otroku oziroma večerne pravljice ne bodo problematične. Sami posteljni okvirji imajo navadno stranice nadstandardne debeline, ki prav tako prenesejo višjo obremenitev. Stopnice otroške postelje oziroma pograda pa so dovolj široke in stabilne za varno vzpenjanje in sestop.

Najbolje prodajan pograd na spletni strani Opremisidom: Pograd s stopnicami White.
Do udobnega in kvalitetnega spanca v postelji dimenzij 120×200

Na spletni strani Opremisidom vas čaka tudi pestra ponudba postelj tako za otroke kot tudi za najstnike. Postelje 120×200 so čedalje bolj zaželjena dimenzija predvsem v otroški sobi. Če si jo želite tudi vi oziroma vaši otroci, obiščite Opremisidom ter si jo izberite že danes. Pri njih lahko kupujete do 24 obrokov brez obresti, dostava izdelkov do vašega doma pa je brezplačna.

Pisalne mize

Na Opremisidom niso pozabili niti na pisalne mize, za katere lahko rečemo, da so že skoraj obvezen del mladinske sobe. Pisalne mize namreč niso pomembne samo za pisanje domačih nalog, temveč služijo tudi kot opora računalniku, brez katerega danes težko shajamo. V pisalnih mizah so ponavadi priročni predali ali poličke, kjer shranimo razna pisala in ostale šolske potrebščine. Modeli pisalnih miz, ki jih po odličnih cenah in ugodnih plačilnih pogojih lahko kupite na Opremisidom pa se povrhu vsega odlično kombinirajo z omarami, posteljami, nočnimi omaricami in ostalimi kosi pohištva, ki so sestavni del otroške sobe.

Ne odlašajte in preverite ponudbo na spletni strani Opremisidom ter nakupujte do 24 obrokov brez obresti in izkoristite brezplačno dostavo do doma že danes. Za vse dodatne informacije so vam na voljo TUKAJ, lahko pa jim tudi pišete na info@opremisidom.com, ali jih pokličete na telefonsko številko 051 418 318, kjer vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri vaše sanjske otroške sobe.

Dogodki