Search
Close this search box.

Dijaki Gimnazije Kranj profesorje zasuli z ljubeznivimi in spodbudnimi sporočili

Dijaki Gimnazije Kranj so profesorje zasuli z ljubeznivimi in spodbudnimi sporočili na glavnem vhodu v šolo. Profesorji pa so bili pri tem zelo ganjeni in ponosni na svoje dijake.

“Pravimo, da živimo v nenavadnih časih, ki pa znajo pokazati tudi svoj tenkočuten obraz. Profesorji smo ganjeni, počaščeni in ponosni na svoje dijake. Hvala iz srca,” so danes sporočili s kranjske gimnazije.

Dijaki so sporočila pustili na vhodnih vratih, poleg tega pa so profesorjem poslali še sporočilo, v katerem so se jim zahvalili za ves trud, energijo in dodaten čas, ki so ga vložili v poučevanje na daljavo, inovativne rešitve zapletov in soočanje z ovirami.

“Spoštovani profesorji, profesorice in ostali zaposleni! Hvala Vam! Hvala Vam za ves trud, energijo in dodaten čas, ki ste ga vložili v poučevanje na daljavo, inovativne rešitve zapletov in soočanje z ovirami. Hvala Vam za potrpljenje, vztrajnost in strpnost pri izzivih, nerazumevanjih in potrebi po novih razlagah.Hvaležni smo, da vztrajate in nam omogočate rast in razvoj kljub oviram, ki so nastale s COVID19. Verjamemo, da je tudi Vam težko in se zavedamo truda, ki ga v delo vlagate. Hvala Vam! Zavedamo se, da čas, ki ste ga vložili, ne bo kar prikorakal nazaj, a upamo, da lahko svojo hvaležnost vsaj malce pokažemo. Z besedami. Nasmehi. Vse, ki poučujete iz Gimnazije Kranj vabimo, da danes, v upanju, da je naše presenečenje preživelo noč, vstopate skozi službeni vhod (ob cesti), upamo, da bodo besede prebrodile tudi razdaljo in dosegle vse, ki ste svoje delo pripeljali domov. Hvala Vam, ker ste. Dijaki Gimnazije Kranj”

SPOROČILA NA VHODNIH VRATIH GIMNAZIJE:

VIR: FB Gimnazija Kranj

Dogodki

Več iz istega kraja

Dijaki Gimnazije Kranj so profesorje zasuli z ljubeznivimi in spodbudnimi sporočili na glavnem vhodu v šolo. Profesorji pa so bili pri tem zelo ganjeni in ponosni na svoje dijake.