Dela na projektu urejanja kanalizacijskega omrežja na območju Radelj v polnem zamahu

Izvajanje projekta urejanja kanalizacijskega omrežja na Zg. Vižingi in v Radljah ob Dravi, s katerimi bodo izpolnili 98% priključenosti na javno kanalizacijsko omrežje v okviru aglomeracij nad 2000 PE so v polnem teku.

V prihodnjih dneh se bodo postopoma odpirala še ostala gradbišča na Zg. Vižingi in na področju Radelj ob Dravi.

Občina Radlje ob Dravi bo preko komunikacijskih kanalov občine ( Novičke, Radio Radlje, FB in drugi ) sproti obveščala javnost o aktivnostih na projektu.

Še posebej pa bodo pisno obveščeni krajanke in krajani, ki bodo po izvedbi projekta priključeni na javno kanalizacijsko omrežje.

V dopisu bodo prejeli tudi telefonske številke na občinski upravi in njihovem javnem podjetju Kanalizacija in čistilna naprava ter elektronski naslov JP Kič Radlje .

Za vse, ki bi želeli karkoli izvedeti o projektu objavljajo javno tel. št. občinske uprave 028879637 in JP KIČ 040 820 512 ter e naslov JP KIČ info@ jpkic-radlje.si za informacije o projektu.

Naslednji meseci bodo od nas vseh zahtevali precej strpnosti in tolerance. V želji po uspešno izvedenem projektu vas tudi sam prosim za potrpežljivost pri izvajanju projekta,” je zapisal župan mag. Alan Bukovnik.

Vsepovsod kjer bo mogoče, se bodo istočasno menjavali vodi javne gospodarske infrastrukture in dodatno s strani Telekoma tudi cevovodi za optično omrežje.

Vir: Občina Radlje ob Dravi