Search
Close this search box.

Danes vam predstavljamo Ansambel Hopla, ki bo po letošnji polnočnici priredil koncert na Strojni

Ansambel Hopla je trio zasedba s pevcem in pevko, ki prihaja iz Koroške. Ob koncu leta za vas pripravljajo božični koncert z najlepšimi božičnimi skladbami narodno zabavne glasbe.
Ansambel Hopla

Koncert bo potekal v prazničnem vzdušju in prekrasnem ambientu cerkve Sv. Urha na Strojni. Polnočnico lahko obiščete v soboto, 24. decembra, ob 22. uri, predvidoma ob 23. uri pa se bo pričel koncert, ki bo zagotovo čudovito božično darilo za vse prisotne.

Člani Ansambla Hopla se v celoti zavedajo pomembnosti narodno zabavne glasbe in stremijo k izvedbi pristne in kvalitetne domače glasbe. Zasedbo sestavljajo: Nejc Levanič (harmonika), Marko Kodrun (kitara), Jan Žager (bariton) in Marjan Obretan ter Patricija Obretan (vokal). 

Ansambel v novi zasedbi deluje dobro leto, za seboj imajo kar nekaj nastopov in tudi že festival narodno zabavne glasbe v Oplotnici 2022, kjer so z svojo avtorsko skladbo prejeli nagrado za najboljšo melodijo. Skladbo so v celoti napisali sami, za besedilo in melodijo je poskrbela pevka Patricija Obretan.

VABILO NA POLNOKONCERT: Sobota, 24. december, ob 22. uri (polnočnica), predvidoma ob 23. uri bo sledil koncert Ansambla Hopla. Vidimo se v cerkvi Sv. Urha na Strojni. Lepo vabljeni!

Še posebej so ponosni na nastope v tujini, kamor so že bili povabljeni. Sami pravijo, da se tam počutju odlično, kjer igrajo z veliko odgovornostjo in spoštovanjem.

Gojiti slovensko glasbo je ansamblu posebno poslanstvo. Kot skupina se zgledujejo po največjih imenih narodno zabavne glasbe, kot so Ansambel Franca Miheliča, Ansambel Petra Finka, Ansambel Braneta Klavžarja, Ansambel bratov Avsenik in seveda ostalih. Vsekakor pa imajo skozi leta željo razviti svojstven in prepoznaven stil.

V prihodnje jim želimo še veliko uspehov. Lahko jih spremljate tudi TUKAJ.

Dogodki

Ansambel Hopla je trio zasedba s pevcem in pevko, ki prihaja iz Koroške. Ob koncu leta za vas pripravljajo božični koncert z najlepšimi božičnimi skladbami narodno zabavne glasbe.