Search
Close this search box.

Danes se začenja največji ski opening na Kopah

Ski opening bo otvorila mlada perspektivna zasedba, ki sliši na ime Vzrock, že jutri pa vas bodo greli Modrijani in Učiteljice.
Zasedba Vzrock

Že nocoj se bo na Kopah zgodila velika otvoritev letošnjega ski openinga, ki ga ne gre zamuditi.

Nocoj bo za najboljši žur poskrbela zasedba Vzrock, ki velja za eno najbolj atraktivnih skupin ta hip. Zagotovo bomo plesali in peli ter vstopili v veseli december kot se spodobi. Temperaturo pa bo še dodatno stopnjeval DJ Ney.

Že jutri, v soboto, 10. decembra, od 20. ure pa vas pričakujejo Modrijani in Učiteljice. Modrijani so stari znanci Kop in z njimi prepevajo vedno znova vse generacije. Tudi jutri bodo zažigali s svojimi številnimi uspešnicami. Učiteljice pa prihajajo iz sosednje Hrvaške in vas bodo zagotovo prevzele s svojo očarljivostjo.

Vstopnico za nocoj si lahko zagotovite TUKAJ, za jutri pa TUKAJ.

Najbolj party smučišče v Sloveniji nocoj pričenja žurersko sezono, ki si jo boste zagotovo zapomnili. Dobrodošli vsi od blizu in daleč. Najboljše zabave se zgodijo na Kopah.

To pa še ni vse. Ne spreglejte največje akcije za študente – ŠTUDENT NAJ SMUČA

Akcija za študente: smučajte za samo 14,95 EUR. Ski opening bo prijazen do študentske denarnice. Za manj kot 15 eur boste lahko vsi študentje smučali cel dan in še za malico bodo poskrbeli. Čaka pa vas še posebna koda za popust ŠTUDENT-29. Vozovnice veljajo samo 10. decembra in to s predloženo študentsko izkaznico.

Vir: Kope

Ski opening bo otvorila mlada perspektivna zasedba, ki sliši na ime Vzrock, že jutri pa vas bodo greli Modrijani in Učiteljice.