Search
Close this search box.

Danes se je na smučišču Bukovnik odvijal tradicionalni memorial Avgusta Črešnika

Letos je potekal že trinajsti po vrsti in tudi tokrat so se v veleslalomu pomerile krajevne skupnosti Občine Dravograd.

Tekmovanja se je udeležilo kar 95 tekmovalcev in tekmovalk in to iz vseh petih krajevnih skupnosti (KS Libeliče, KS Črneče, KS Trbonje, KS Dravograd in KS Šentjanž). Tekmovanje je potekalo v trinajstih starostnih kategorijah in tradicionalno se je tudi tokrat podelil pokal za najhitrejšo družino.

Poleg dobrega vzdušja in okusne enolončnice so se vsi tekmovalci in navijači družili ter zabavali vse do zaključka prireditve, ki je potekala pod organizacijskim okriljem Smučarskega kluba Bukovnik, JZ Dravit Dravograd ter Občine Dravograd.

Skupni zmagovalci so bili tokrat krajani in krajanke KS Šentjanž. Iskrene čestitke. Seveda pa čestitamo tudi vsem ostalim, ki ste zbrali pogum in tekmovali v veleslalomu.

Krajevna skupnost Šentjanž je na svojem facebook profilu zapisala: “Hvala vsem za obisk in enkratno vzdušje, pa se vidimo naslednje leto!”

Vir: Fb KS Šentjanž

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Tone
Tone
1 leto nazaj

Seveda smo našega Gustla poznali tudi v Mariboru , pa Ptuju in Murski Soboti.Vedno nasmejan, dobre volje in eden najboljših *naravnih delovnih MOTIVATORJEV*.Spominjali se ga bomo tudi kot največjega podpornika in organizatorja * amaterskih letnih in zimskih* športov.Gusti top👍

Dogodki

Letos je potekal že trinajsti po vrsti in tudi tokrat so se v veleslalomu pomerile krajevne skupnosti Občine Dravograd.