Danes prihajata v Vuzenico Kimperk teater in katra Fratar

Polna doza smeha vas čaka na materinski dan tudi v Vuzenici. Prihaja Kimperk tater, ki vas bo nagovoril v "kimperščini" in na kar se da smešen ter humoren način. Lahko pa se boste fotografirali tudi z najbolj dobrodelno in popularno katro Fratar.

Danes, 25. marca, ob 18. uri prihaja v telovadnico OŠ Vuzenica Kimperk teater z Ojstrice. Igralska zasedba, ki zadnje čase navdušuje svojo publiko in zagotovo smeha ne bo manjkalo tudi v Vuzenici. Predstava je namenjena vsem staršem, mamam in očetom in vsem, ki bi se radi dobro nasmejali.

Kimperk teater so sekcija kulturno prosvetnega društva Ojstrica in delujejo od junija 2011, ko so prvič nastopili ob lepi nedelji na Ojstrici. Kimperk je staro ime za Ojstrico in ker vsi člani prihajamo iz Ojstrice, so tudi izbrali takšno ime gledališke skupine.

Skupina ima 9 igralcev, tonskega mojstra in druge podporne člane. Radi se udeležujejo javnih prireditev, z veseljem pa presenetijo tudi kakšnega slavljenca na zasebni prireditvi. Namen druženja je predvsem zabavati ljudi in nasmejati drug drugega. Njihova najbolj poznana igra je Snubač, ki je zbrala že okrog 200 ponovitev. Poleg te imajo še preko 40 drugih skečev različnih tematik, skupaj jih je toliko, da so zapolnili že 10 DVD-jev.

To pa še ni vse, danes se bo v okviru dogodka v Vuzenici mudila tudi katra Fratar. Z njo se boste lahko fotografirali ter izkazali spoštovanje družini najbolj odprtega srca, ki pelje dobrodelno akcijo neprecenljive vrednosti. Zbrana sredstva bodo namenjena Splošni bolnišnici Slovenj Gradec, Junakom 3. nadstropja in Inštitutu Zlata pentljica.

Pokrovitelj dogodka je Občina Vuzenica ter TIC Vuzenica. Vabljeni, vstopnine ni.