Search
Close this search box.

Danes je začel s svojim obiskom v MO Slovenj Gradec Božiček s spremstvom. Ste ga ujeli?

Kar tri dni se bo mudil v Slovenj Gradcu, da bo lahko pozdravil vse pridne otroke. Danes se je mudil v prvih šestih mestnih četrteh.

Velik obisk najmlajših s starši, dedki in babicami je seveda pokazatelj, da so nad prihodom Božička res navdušeni. Že drugo leto se po mestnih četrteh in vaških skupnostih prevaža s prav posebej iztopajočim vozilom, ki je udarno zelene barve.

Danes se je mudil skupaj s svojim spremstvom v: Mestni četrti Center, pa Polje, na Štibuhu, v Starem trgu ter na Selah (Sele Vrhe). Do jutri se mora nekoliko spočiti, saj šteje že kar veliko let, da bo pripravljen na novo pot.

Vzdušje je bilo seveda zelo veselo. Med otroke je razdelil sladkarije, jim pomahal, z njim so se lahko tudi fotografirali. Porajala so se tudi vprašanja: “Mami, ali je Božiček resničen?” Prepričani smo, da dokler v Božička verjamemo, je ta zagotovo resničen. Otroška domišljija pa nima mej in prav je, da jim dovolimo sanjati.

Preverite kje ga lahko ujamete jutri:

VAŠKA SKUPNOST PODGORJE, ob 16. uri: pokopališče, PGD Raduše (ob 16.10 uri), Spodnja vas, cerkev, šola Podgorje (ob 16.40 uri), gostilna Rogina, Breznikova kapelica

VAŠKA SKUPNOST RAZBOR, ob 17.30 uri: kmečki turizem Rdečnik do šole (ob 17.35 uri)

VAŠKA SKUPNOST ŠMIKLAVŽ, ob 18.30: šola, gostilna Bučinek, Jenina tabla

V sredo, 21. decembra:

VAŠKA SKUPNOST TURIŠKA VAS, ob 16. uri: Brda (ob 16.10 uri) Turiška vas, kmetija Vranjek (ob 16.30 uri), Tomaška vas pri cerkvi (ob 16.50 uri – postanek), Žabja vas

VAŠKA SKUPNOST ŠMARTNO, ob 17.05 uri: pokopališče, šola, Gasilski dom Šmartno (ob 17.10 uri), cerkev sv. Jurija

VAŠKA SKUPNOST LEGEN, ob 17.30 uri: cerkev sv. Jurija, Moric

VAŠKA SKUPNOST GRADIŠČE, ob 17.40 uri: Kotnik, Prošt (ob 17.50 uri) in nazaj

MESTNA ČETRT LEGEN – MESTO, ob 18.10 uri: Pohorska cesta, Zidanškova, Jakčeva, vrtec (ob 18.20 uri), gostilna Murko

VAŠKA SKUPNOST PAMEČE – TROBLJE, ob 18.40 uri: Di Antonio, naselje Troblje, Kašnik (ob 18.40 uri), trgovina Pameče (ob 18.55 uri), Gmajna (ob 19.55 uri), Pameče Plamen, (pri Reberniku ob 19.35 uri), naselje nasproti Kozamurnika (ob 19.55 uri)

Dogodki

Kar tri dni se bo mudil v Slovenj Gradcu, da bo lahko pozdravil vse pridne otroke. Danes se je mudil v prvih šestih mestnih četrteh.