Search
Close this search box.

Danes bo na Kopah dvigala temperaturo nepozabna Jelena Rozga

Ne zamudite največjega SKI OPENING žura na Kopah.

Na Kopah poteka ta vikend najbolj vroči ski opening, veseli december pa prinaša še veliko pestrega dogajanja. Danes, v soboto, 2. decembra 2023, ob 20. uri, se začne nepozabna sezona z  odličnimi glasbenimi gosti, ki nikogar ne bodo pustili ravnodušnega.

Naše največje gorsko turistično središče Kope, ki velja tudi za najbolj party smučišče daleč naokoli, tudi v prihajajoči sezono ne bo razočaralo. Najbolj nor SKI OPENING vikend se je pričel že v petek, 1. decembra 2023, ki so ga otvorili legendarna Srebrna krila, nepozabne ikone jugoslovanske glasbene scene in ena izmed najbolj priljubljenih pop-rock skupin z območja nekdanje Jugoslavije.

Danes vas vabijo na nepozabni žur, saj na Kope prihaja vedno neverjetna Jelena Rozga, ki bo kljub hladnim temperaturam poskrbela, da bo vsem obiskovalcem v Holcer Pubu vroče, kot že dolgo ne. Njeni hiti bodo napolnili prostor s pozitivno energijo in pustili nepozaben pečat.

Da bo zabava trajala vso noč, bo poskrbel tudi DJ Ney, ki bo s svojim programom držal goste na nogah in vzdušje na vrhuncu.

Novost v tej sezoni pa bo tudi ELEKTRO ODER, kjer bo energična DJ Xenia poskrbela za odlično atmosfero ob zvoku elektronskih ritmov.

Najugodnejši paket SKI openinga pa si lahko rezerviraš na: rezervacije@kope.si / 386 (0) 2 88 39 850.

2 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Mihi
Mihi
4 mesecev nazaj

Nisem vedel, da so Kope naše največje gorsko turistično središče. Odkar so se začele te fešte s poceni slabo hrano in čakanjem na progah na večerjo, nas tam ni več.

Stanko
Stanko
4 mesecev nazaj

Spet en slovenski biser . No, tudi tam so čisto podlegli .
V sosednji Avstriji za zabavo gostov poskrbijo z domačimi izvajalci glasbe raznih žanrov. Pojdite pogledat .

Dogodki

Ne zamudite največjega SKI OPENING žura na Kopah.