Search
Close this search box.

Colatio sladoled vas bo razvajal v centru Slovenj Gradca

Na Glavnem trgu 20 v Slovenj Gradcu se ta petek, 17. marca 2023, odpira nova sladoledarna, Colatio sladoled.

Zima je bila dolga in zdaj, ko nas že prijetno grejejo sončni žarki, si že pošteno želimo poletja. Ker pa nas do pravega, koledarskega poletja loči še kar nekaj mesecev, si lahko v tem času potešimo vsaj eno željo – željo po sladoledu!

Ta petek, 17. marca 2023, se v centru Slovenj Gradca, natančneje na naslovu Glavni trg 20, odpira čisto nova sladoledna zgodba, Colatio sladoled. Kot nam je zaupal solastnik in direktor podjetja VART d. o. o., ki obratuje z restavracijo Stara Pošta Pivnica&Picerija, ter lokalom Royal Caffe, bo to čisto nova sladka zgodba, ki pa navdih črpa tudi iz preteklosti, saj ime Colatio sega v antično zgodovino mesta Slovenj Gradec. In ker na zgodovino in znanje, ki se prenaša iz generacije v generacijo, veliko dajo, bodo v sladoledarni Colatio sladoled za vas pripravljali čisto pravi, italijanski gelato.

Ker pa zgolj znanje in spretnost pri pripravi sladoleda nista dovolj, bodo posegli po svežih, lokalnih sestavinah, da vas bodo lahko vsak dan razvajali z dnevno svežim sladoledom. V ta namen so se povezali z lokalnimi ponudniki in obrtniki, ki jim bodo priskrbeli dnevno sveže sestavine, kot so nam še zaupali snovalci te zgodbe. Tako bodo s kmetije Lenart-Gams dobivali odlično, domače mleko brez gensko spremenjenih organizmov za pripravo sladoleda, ki ga bodo oplemenitili s svežim sadjem iz koroških kmetij.

Prav tako pa bodo v ponudbo čudovitih, kremnih sladoledov dodali tudi paradna konja Slovenj Gradca, kavni sladoled Huga Wolfa in Medeni sladoled Perger , ter tako zaokrožili uspešno, domačo ponudbo mestnega jedra.

Colatio sladoled pa je le prvi korak, saj jim podjetniški duh narekuje, da svoje ideje vedno razvijajo in širijo svojo zgodbo, zato v prihodnje načrtujejo tudi otvoritev slaščičarne z razširjeno ponudbo.

Vabljeni, da se z lastnimi brbončicami prepričate, kakšnega okusa je pravi, italijanski gelato izpod rok slovenjgraških mojstrov, v sladoledarni Colatio sladoled.

Dogodki

Na Glavnem trgu 20 v Slovenj Gradcu se ta petek, 17. marca 2023, odpira nova sladoledarna, Colatio sladoled.