Brezplačno fotografiranje v spomin na materinski dan

Marec je povsem v znamenju izjemnih žensk, med katere spadajo tudi mame. Na jutrišnji materinski dan je v navadi, daz drobnimi pozornostmi in hvaležnostjo mamicam polepšamo dan. Ob tej priložnosti bodo v nakupovalnem središču Europark Maribor v petek, 25. marca, vse mame z otroki razveselili z brezplačnim fotografiranjem.

Brezplačno fotografiranje za mamice z otroki

Pri InŠtantfotostudiu v Europarku bodo za obiskovalce pripravili tematsko foto steno, pred katero bo fotograf v objektiv lovil simpatične mamice z malimi nadobudneži. Vsaka mama bo v dar prejela brezplačno fotografijo, ki jo bo še dolgo spominjala na lepo doživetje. Dandanes, ko fotografij skoraj ne razvijamo več, bo to presenečenje družinam zagotovo priklicalo nasmeške na obraz.

Drobna pozornost za predane mamice

Mamo boste na materinski dan najbolj osrečili, če se boste nanjo spomnili, ji namenili nekaj prijaznih besed in zahvalo za vsopomoč in ljubezen. Z majhnopozornostjo ali sladkim presenečenjem ne boste zgrešili. Pri izbiri primernega darila vam bodo v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije z veseljem svetovali izkušeni prodajalci. Odlična izbira za vse priložnosti so tudi darilni boni Desetak, ki so na voljo pri Infotočki ali na spletni strani www.desetak.si.

Modni trendi pomlad-poletje 2022  

Z današnjim dnem se v Europarku začenja tudi predstavitev najnovejših modnih trendov pomlad-poletje 2022. Zakaj ne bi svoje mame pripeljali na ogled modnih kombinacij, ki bodo poglede pritegovale v toplejšem delu leta? Prav mame so običajno tiste, ki nam prve svetujejo pri izbiri oblačil in skrbi za usklajeno garderobo. Skupaj z mamo si privoščite sproščeno, modno obarvano popoldne in nakupovanje v njeni najljubši trgovini, dan pa lahko zaključita s klepetom ob tortici in kavi pri katerem od gostinskih ponudnikov. Tako preživet materinski dan bo še dolgo ostal v lepem spominu.