Search
Close this search box.

Brezplačna dostava lesnih energentov na dom po vsej Sloveniji!

Gibanje po državi je v tem trenutku zelo omejeno in s tem seveda tudi dostop do lesnih energentov vseh vrst. Prav v teh mrzlih dneh je tako na žalost marsikje zagotovitev energentov zelo velik izziv. Da bi vsem uporabnikom lesnih peletov, briketov, bukovih drv in premogovnih briketov zagotovili nemoteno toplino doma so se v CENTRU LESNE BIOMASE BIOLES HORIZONT odločili, da kupcem po celotni Sloveniji omogočijo DOSTAVO POVSEM BREZPLAČNO, predvsem pa HITRO in ENOSTAVNO.

Na njihovi prenovljeni spletni strani www.bioles-horizont.si enostavno izberete svoj energent, ga naročite in si zagotovite hitro dostavo.

Lesni peleti samo najvišje kakovosti!

Podjetje z več kot 25-letno tradicijo ponuja več vrst lesnih peletov najvišje kakovosti, katero potrjuje že več let zapored tudi najvišji mednarodni certifikat kakovosti ENplus z identifikacijsko številko SI303. S certifikatom dokazujejo, da vsi lesni peleti v prodajnem programu ustrezajo najvišjim evropskim zahtevam in se proizvajajo pod nenehnim nadzorom, ki zagotavlja najvišjo kakovost in varnost dobav.

Lesni briketi odlični za uporabo v kaminih

Lesni briketi so stiskanci iz čiste žagovine trdega lesa. Prav zaradi svoje trdnosti, čiste uporabe skoraj brez pepela so idealni za kurjenje v sobnih kaminih, krušnih pečeh ali kotlih za centralno ogrevanje. Zaradi zelo visoke kurilne vrednosti je uporaba zelo enostavna, potrebujejo pa hkrati tudi zelo malo prostora za shranjevanje.

REKORD premogovni briketi za kamin

Idealna izbira za kurjenje v kaminih so tudi premogovni briketi Rekord. Omogočajo namreč visokokalorično in dolgotrajno ogrevanje z zelo malo pepela, brez neprijetnega vonja in dima. Tvorijo zelo lep plamen, dolgo žarenje briketov pa omogoča počasno gorenje tudi čez celotno noč in zahteva nalaganje goriva le 1-2 krat dnevno. Zaradi zelo nizke vsebnosti vlage je tudi uravnavanje temperature zelo enostavno.