Božiček obiskal tudi mestno jedro Slovenj Gradca (VIDEO in FOTO)

V Slovenj Gradec je danes prispel Božiček, ki se bo v mestu miru in okolici mudil tri dni.

Božiček je že v jutranjih urah pozdravil najmlajše v vrtcih in obiskal regijsko bolnišnico, o čemer smo že poročali TUKAJ. Popoldne pa se je odpravil še v središče mesta ter obiskal še nekaj vaških skupnosti.

VIDEO: Božiček v Slovenj Gradcu. VIR: Spotur Slovenj Gradec

FOTOGALERIJA

Med 20. in 22. decembrom bo Božiček s svojim posebnim prazničnim vozilom prevozil celo občino, obiskal bo vse mestne četrti in vaške skupnosti ter pozdravil in obdaril otroke. Če ste ga v Slovenj Gradcu zamudili daens, imate novo priložnost, da ga srečate, že jutri.

Pri tem naj spomnimo, da lahko v mestu miru obiščete tudi Božično vas. Kljub trenutnim epidemiološkim razmeram so v Slovenj Gradcu namreč tudi letos pripravili praznične vsebine, s katerimi želijo občankam in občanom pričarati vsaj delček prazničnega vzdušja. Med sprehodom po praznično okrašenem mestnem jedru Slovenj Gradca vas bo spremljala tudi glasba, prilagojena prazničnemu vzdušju meseca decembra.

Na Facebook strani JZ Spotur predvajajo božične pravljice, ki bodo otrokom popestrile praznične večere. Na Trgu svobode pa so v teh dneh postavili še Božično vas s pravljičnimi kotički, kjer lahko uživate prav vsi. Predvsem pa najmlajši.

V mestnem jedru so pripravili nagradno igro z naslovom »decembrsko raziskovanje mesta«, kjer si lahko družina ali posameznik z opravljenimi nalogami priigra praktično nagrado. Zemljevid z nalogami je na voljo na spletni strani www.spotur.si in Facebook strani.

Dogodki