Bolšjak v Slovenj Gradcu vsak mesec privabi več obiskovalcev in prodajalcev (FOTO)

72194834_3190613547647663_4282331463560462336_n

Kar 14 kulturnih društev, ki deluje v stavbi bivšega komunalnega podjetja, je preteklo nedeljo izpeljalo tretji bolšji sejem v nizu.

Čeprav je preteklo nedeljo potekal šele tretji bolšji sejem v nizu, je vse kazalo, da so občani sejem že vzeli za svojega. Ne le število obiskovalcev, tudi število prodajalcev, se je v tem kratkem obdobju podvojilo. 

Bolšji sejem je vsako prvo nedeljo v mesecu.

Obiskovalci, ki so se pomešali med staro robo so lahko kupili takorekoč vse.. posodo, plošče, orodje, tekstil. Pa tudi igrače, knjige, igre, nam pove mlada šoloobvezna prodajalka, ki si bo z “zaslužkom” privoščila sladoled. In školjke, prida še en šoloobvezen prodajalec, ki je svoje izdelke nabral kar sam. 

Rado Carlo Poggi, vodja projekta, nam ob priložnosti zaupa, da ekipa zanos za prostovoljno organizacijo in izvedbo bolšjega sejma najde v prepričanju, da so tovrstni dogodki pomembni za sodobno družbo, saj le-ta poleg interakcij s someščani, stimulira pozitivnejši odnos do rabljenih stvari in prispeva k trajnostni družbi. 

Zato prisrčno vabljeni na dvorišče stare Komunale, Partizanska pot 12, Slovenj Gradec, vsako prvo nedeljo v mesecu, med 8.00 in 13.00 uro

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.