Search
Close this search box.

BALU Glasbeni center odpira svoja vrata na Ravnah na Koroškem

Na Ravnah na Koroškem svoja vrata odpira BALU Glasbeni center, pod vodstvom Luke Basija in Nastje Gabor.

Luka Basi in Nastja Gabor, uspešna koroška glasbenika, sta poskrbela za novo presenečenje za vse generacije, saj na Ravnah na Koroškem odpirata čisto svoj glasbeni center.

Koncept glasbenega centra, ki bi bil primeren za čisto vse, sta Luka in Nastja snovala dolgo, saj želita poskrbeti za širok spekter učencev – od tistih, ki se z glasbo šele spoznavajo, tistih, ki so že izkušeni in tudi za tiste, ki jim manjka samo še pika na I, ali pa jih želja po dodatnem znanju žene vedno dlje in dlje. V glasbenem centru sta združila moči z naborom glasbenih strokovnjakov, ki bodo vsem tečajnikom ponudili strokovno vodenje in poučevanje na nivoju, kakršnega na koroškem doslej še ni bilo. Ob tem pa jih vse napaja želja po tem, da bi bile učne ure takšne, da bi ljudje z veseljem prihajali v prostore glasbenega centra in odšli z dodatnim znanjem ter še večjo mero energije in motivacije za vse podvige, ki jih čakajo na njihovi samostojni glasbeni poti.

Pa naj gre za poučevanje solo petja individualno, v manjših skupinah ali za poučevaje glasbil, njihova prioriteta je vedno posameznik, kateremu se stoodstotno prilagodijo in upoštevajo njegove želje. Znotraj teh želja pa tudi prilagajajo učni proces, da je ta karseda zabaven in seveda učinkovit.

Dolgoletne izkušnje vseh, ki bodo v glasbenem centru skrbeli za tečajnike, obsega več desetletjih samega izobraževanja na področju glasbe, kot tudi celega spektra nastopov in glasbenega udejstvovanja na različnih področij.

V BALU Glasbenem centru se bo tako zagotovo našlo nekaj za vsakogar, ki si želi novega znanja na področju glasbe, saj bodo v centru poleg solo petja ponujali tudi tečaj klavirja, kitare, bas kitare, bobnov, saksofona in trobente.

Vabljeni, da se na spletni strani balu.si prijavite na enega od tečajev, ki v glasbenem centru na naslovu Na Šancah 2 na Ravnah na Koroškem že potekajo in se na lastne oči prepričate, da je glasba v srcih celotnega kolektiva BALU Glasbenega centra.

Dogodki

Na Ravnah na Koroškem svoja vrata odpira BALU Glasbeni center, pod vodstvom Luke Basija in Nastje Gabor.