Search
Close this search box.

Avtotapetništvo Proprat: Podjetje, kjer vam “preoblečejo” notranjost vašega vozila (FOTO)

Avtotapetništvo Proprat d. o. o. je koroško podjetje s sedežem v Dobji vasi. Ponujajo visoko kvalitetno avtomobilsko notranjost za vse vrste vozil. Poleg omenjenega pa na trgu razvijajo izdelke iz usnja in tekstila za potrebe avtomobilske, pohištvene, letalske, železniške in navtične industrije.

Podjetje Proprat d.o.o je bilo ustanovljeno leta 2015 po petnajstletnih izkušnjah na področju razvojnega oddelka avtomobilskih sedežnih prevlek za različna avtomobilska podjetja v Evropi, med njimi tudi Prevent, Boxmark, Johnson Controls, Faurecia. Vsak razvit izdelek je predstavljen njihovi najvišji delegaciji. “Njihove želje so bili zelo zahtevne in komplicirane, zahtevali so preciznost, brez napak, ki pa jih ni bilo lahko uresničiti.

Izdelki so narejeni iz visoko kvalitetnih materialov, preverjenih za avtomobilsko notranjost, njihovo znanje pa je vključeno v kar nekaj velikih projektov. Sodelovali so s VW Phaeton, Touareg, Passat, Golf, Polo, Transporter, Škoda Octavia, Porsche Cayenne, AMG Mercedes, Ford Focus, Renault Laguna, Nissan Pathfinder, Mercedes S …

V avtomobilu vam “preoblečejo” avtomobilske sedeže, volanski obroč, vratne obloge, notranjo streho, armaturno ploščo, ročico menjalnika … Pri tem pa uporabljajo samo kvalitetne avtomobilske materiale, ki so testirani na drgnjenje in temperaturo (na +70­­ ter -70 stopinj).

Veliko izkušenj imajo tudi z starodobniki oziroma “oldtimerji”, saj vozilo prenovijo v prvotno stanje.

Po posvetovanju ekipe vam izključno po vaših željah izdelajo notranjost vozila. Na novo dizajnirajo in obnovijo motoristične in kolesarske sedeže, štirikolesnike, sedeže delovnih strojev transportna vozila, avtobuse in tovornjake.

“Notranjost vozila si stranka sama zamisli, zato je naše delo unikatno in tudi precej bolj zahtevno, to pa nas razlikuje od ostalih, celo serijskih produktov, ki reducirajo stroške.

Odkar so ustanovili podjetje Proprat d.o.o svoje znanje širijo in se srečujejo tudi z drugimi izzivi. Uvrstili so se med številne pohištvene oblikovalce, za njih so obnavljali različne starinske stole s posebnimi dizajni, prenovili so tudi postelje, stole, headborde v številnih hotelih.

Kot razvojno in inovativno naravnano podjetje se dnevno srečujejo z najrazličnejšimi tapetniškimi zadevami in dnevno delajo številne stvari. Za njih je vsak dan dan za nov izziv, kamor vlagajo zelo veliko truda, vsako stvar pa naredijo lepo in kvalitetno. Vse to zahteva tudi veliko truda in znanja.


Pripravljeni so sodelovati tudi na posameznih projektih, v katerih lahko s svojim znanjem ter izkušnjami doprinesejo k izboljšanju interierja v delovnem ter bivalnem prostoru. So dobro podkovana ekipa z veliko znanja v šivanju in oblikovanju raznoraznih stvari ter z bogatimi izkušnjami v avtotapetništvu in tapetništvu. Zadovoljne stranke se k njim z veseljem vračajo.

Proprat d.o.o.
Dobja vas 253, 2390 Ravne na Koroškem
tel: +386 41 926 031| mail: info@proprat.si

Več o podjetju pa najdete na njihovi spletni strani tukaj.

Naročnik oglasa je Avtotapetništvo Proprat d.o.o.

Dogodki