Avto Krka podpisala dogovor o sodelovanju z Rdečim križem Slovenije (FOTO)

"Najbolj plemenita dejanja so tista, s katerimi pomagamo drugemu." Tako je pred podpisom dogovora o sodelovanju Avto Krke in Rdečega križa Slovenije dejal Boštjan Novak, strokovni sodelavec za krvodajalstvo pri RKS.

Dolgoletni tradiciji krvodajalstva v Sloveniji se uradno pridružujejo tudi zaposleni Avto Krke. Na upravi podjetja so namreč podpisali Dogovor o medsebojnem sodelovanju ter se zavezali k tesnejšemu sodelovanju in medsebojni pomoči predvsem na področju krvodajalstva.

Dogovor o sodelovanju sta podpisala Jure Verstovšek, direktor podjetja Avto Krka d. o. o. in Cvetka Tomin, generalna sekretarka Rdečega križa Slovenije. Podpis dogovora za zaposlene v Avto Krki pomeni korak naprej k še celovitejšemu vseslovenskemu sodelovanju na humanitarnem področju, so sporočili iz podjetja Avto Krka.

Prvo aktivnost v dogovorjenem partnerstvu z Rdečim križem Slovenije so že začeli, in sicer Mesec krvodajalstva z Avto Krko, ki je trajal od 4. 5. do 4. 6. 2022. V tem mesecu so javnost, zaposlene, svoje stranke in poslovne partnerje spodbujali in obveščali preko svojih socialnih kanalov in na vseh njihovih enotah po Sloveniji o pomenu darovanja krvi ter o krvodajalskih akcijah.

Ker vsaka kapljica šteje in ker lahko vsak zdrav posameznik s tem humanim dejanjem prispeva k rešitvi marsikaterega življenja, bodo pri Avto Krki v prihodnje ponudili pomoč tudi pri organiziranju krvodajalskih akcij v prostorih podjetja Avto Krke.

V Avto Krko lahko zavijete z desne ali z leve, 
saj jih najdete kar na 29 lokacijah po Sloveniji.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije