Search
Close this search box.

Avto center Ravne v dobrodelni akciji podaril 2.500 eur

Nedavno zaključena dobrodelna akcija, pod imenom AVTOCENTERRAVNE PRESENEČENJE – PODARIMO SKUPAJ, je zaključena. Podjetje je zbrana sredstva podarilo, in sicer darilne kartice v vrednosti 1.000 eur Centru za socialno delo Koroška, 1.500 eur pa bo namenjenih 12-letni deklici Teji Večko z Raven na Koroškem, kot pomoč pri nakupu dvigala, saj trpi za cerebralno paralizo 5. stopnje.

Zbiranje sredstev je potekalo na način, da so od vsake premontaže ali nakupa pnevmatik v podjetju Avto center Ravne del zneska namenili v dobrodelne namene. “Biti podjetnik prinaša veliko odgovornosti in skrbi. Takšna dejanja pa poplačajo ves vložen trud. Z veseljem vračamo nazaj v lokalno okolje. Naj bo december čaroben za vse, je ob zaključku akcije dejal direktor Peter Stočko.

Dobrodelna akcija je sicer del širše kampanje #AVTOCENTERRAVNE PRESENEČENJE, v okviru katere že od oktobra potekajo različne akcije in ugodnosti za stranke: od nagradnih iger, kvizov, presenečenj z Luko Basijem, do predstavitve ekipe in podobno. Podjetje Avto center Ravne pa je znano kot velik podpornik lokalnih ustvarjalcev in projektov, saj sponzorira nemalo dogodkov.

Vir: Avto center Ravne

Dogodki