Search
Close this search box.

Avto Center Ravne to soboto na Kopah obljublja obilico zabave

V soboto, 24. avgusta 2019, od 10. ure dalje bo na Kopah “Dan Avto centra Ravne”. Pripravili bodo zanimiv program za otroke in odrasle.

Avto center Ravne bo skupaj s podjetjem VABO v soboto organiziral “Dan Avto centra Ravne” na Kopah. Pripravili bodo zanimiv program za otroke in odrasle: udeležite se lahko predstavitve novih modelov Peugeot in Citroen, za naše najmlajše bodo pripravili igrano pravljico pri Holcerčkovi vasi na Kopah, otroške animacije ter poslikavo obraza, potekal bo šov Pohorskih asov, pri Centru Kope boste lahko priča “svetovni senzaciji” rezanju drv z motorjem, preizkusili boste lahko električna kolesa, igrali minigolf, se peljali s štirisedežnico. Vse našteto bo za vas ta dan BREZPLAČNO.

Na Kopah bodo lahko uživali tudi najmlajši.

Na Kopah lahko obiščete tudi mini živalski vrt, igrate odbojko na mivki in nogomet, otroci lahko uživajo na igralih, kolesarji pa lahko preizkusite bike park… V soboto bo poskrbljeno tudi za dobro vzdušje z glasbo, saj vas bo zabaval DJ.

ČASOVNICA DOGAJANJA:

  • Od 10. ure dalje bo potekala predstavitev novih modelov Peugeot in Citroen.
  • Ob 11. uri bo igrana pravljica pri Holcerčkovi vasi na Kopah (zbor na terasi).
  • Ob 12. uri bo Pohorski asi šov (zbor na terasi).
  • Ob 13. uri bo rezanje drv z motorjem (pri Centru Kope).
  • Od 13. do 15. ure bodo potekale poslikave obraza (na terasi).
Na Kopah se lahko pridružite predstavitvi novih avtomobilov Peugeot in Citroen.
FOTO: AC Ravne

CELODNEVNE AKTIVNOSTI:

  • Preizkus električnih koles (Nitro – terasa).
  • Igranje minigolfa (Nitro – terasa).
  • Vožnja s štirisedežnico (kupone boste dobili na Info točki ACR)
V soboto bo poskrbljeno za zabavo.

AC Ravne zastopa znamki Peugeot in Citroen, slednja je junija letos praznovala tudi sto let delovanja, ime pa nosi po ustanovitelju Andreu Citroenu in je pomemben avtomobilski proizvajalec na svetovnem trgu. Znamka Citroen je v poslovnem svetu vedno veljala za nekaj posebnega. Med otvoritvijo 7. avtomobilskega salona, leta 1922, je letalo prvič v zgodovini na nebo zapisalo ime znamke. “To je Pariz, to je Citoren”. Med leti 1925 in 1934 pa si je Citroen privoščil veličasten oglas, s svetlobnim napisom svojega imena na Eifflovem stolpu, ki se je raztezal 30 metrov v višino in ga je krasilo 250 tisoč žarnic in 600 km električnih kablov.

Kot zanimivost velja omeniti tudi avtomobilsko znamko Peugeot, saj velja za drugo najstarejšo avtomobilsko znamko na svetu, ki se ponaša z več kot dvesto leti zgodovine in 130 leti avtomobilskih inovacij. Peugeot pa danes svojo inovativnost dokazuje predvsem na področju električnih vozil in hibridnih motorjev.

Vsi, ki vas zanima kakšni so novi modeli avtomobilov znamk Peugeot in Citroen ne zamudite predstavitve, ki bodo jo pripravili na Kopah.

Naj še omenimo, da je AC Ravne 8. junija, Ravnah na Koroškem, natančneje v Poslovni coni Ravne, odprl nove prostore. Investicija vredna dva milijona evrov je sad izjemne poslovne uspešnosti, poguma in delavnosti celotne ekipe AC Ravne, pod vodstvom lastnika in direktorja Petra Stočka. Več o uradni otvoritvi si lahko preberete TUKAJ.

Avto Center Ravne je letos odprl nove prostore.
FOTO: AC Ravne

Dogodki