Search
Close this search box.

ARHITEKTI, zdaj ste na vrsti vi!

Kot smo že poročali tukaj, bo Rimski vrelec po 18 letih končno dobil novo podobo in namen. Sedaj pa so na vrsti arhitekti.

Podjetje Rimski vrelec d.o.o. odpira povabilo zainteresiranim arhitekturnim birojem oz. arhitektom na informativni predstavitveni sestanek. Vsi zainteresirani posredujte svoje kontaktne podatke in reference na info@rimskivrelec.si do vključno 15. 6. 2020

To je prvi korak v procesu izbora izvajalca za to področje. Srečanje bo namenjeno prvemu stiku, osnovni predstavitvi projektnih izhodišč s strani investitorjev ter predstavitvi vašega načina dela in dosedanjih referenc. 

Za termin srečanja se boste individualno dogovorili z vsakim prijavljenim. Srečanje bo potekalo od 30-60 minut prek Zoom aplikacije. V primeru dodatnih vprašanj le-te naslovite skupaj z vašo prijavo na zgoraj naveden e-naslov.

Podjetje Rimski vrelec d.o.o je uspešno kandidiralo na razpisu občine Ravne na Koroškem za nakup kompleksa Rimski vrelec. V prihodnjem 4-letnem obdobju nameravajo na lokaciji vzpostaviti sodobno turistično ponudbo ter športno-rekreativne površine, ki bodo namenjene tako turistom kot tudi domačinom. Idejna zasnova projekta zajema poleg trajnostno zasnovanega hotelskega kompleksa in manjšega glampinga tudi športno-rekreacijske površine z dnevnim lokalom.

VIR: Rimski vrelec d.o.o

Dogodki