Search
Close this search box.

Anton Preksavec: “Obljubljam, da vas ne bom razočaral”

Občino Dravograd bo vodil v naslednjem mandatu Anton Preksavec. Kaj je povedal takoj po rezultatih?

Novo izvoljeni župan občine Dravograd se je ob zmagi za naš portal najprej iskreno zahvalil volivkam in volivcem, ki so danes odšli na volitve. Še posebej pa vsem tistim, ki so svoj glas namenili njemu.

“Obljubljam, da svojih volivcev in vseh, ki so verjeli vame ne bom razočaral, poskrbel bom za enakomeren razvoj občine Dravograd in se zavzemal, da bo vse teklo novim razvojnim izzivom naproti,” je povedal za naš portal.

Po zmagi čuti veliko hvaležnost vsem, ki so mu stali ob strani in ga podpirali. Za njim je zelo naporen mesec, a je bil ob podpori odlične ekipe povsem vzdržljiv.

Rezultate volilnega izida je dočakal v domačih Trbonjah, kjer bo s svojimi prijatelji, podporniki in ekipo v tamkajšnjem gasilskem domu tudi zaključil to predvolilno obdobje. Zagotovo v veselem vzdušju!

Anton Preksavec je v drugem krogu lokalnih volitev prejel 60,24% glasov in tako premagal protikandidatko Marjeto Podgoršek Rek, ki je prejela 39,76% glasov. Skupaj je tako prejel 1.920 glasov, Marjeta Podgoršek Rek pa 1.267.

Dogodki

Občino Dravograd bo vodil v naslednjem mandatu Anton Preksavec. Kaj je povedal takoj po rezultatih?